איך תופרים מחוך?

אולי תוכלי לחלוק עמנו

איזו דרך אחת נפוצה למשל מה עושים כשלמחוך מתחברים שרוולים? - כיצד מתכננים את העצמות כשאין מחשוף? - אילו שרוולים מומלץ לתכנן, האם מוכנס או רגלן? - באילו חומרי הקשיה את מעדיפה להשתמש, והיכן הם נמצאים האם על הבטנה או על המחוך?

שש שבע

New member
תלוי

קורס שלם בתשובה אחת... עכשיו הרגת אותי. הכל תלוי בטיב המחוך שרוצים לקבל, יש כמה דרכים. שרוול? עדיף להימנע מרגלן כי הוא הכי לא נוח, והכי פחות יפה. רצוי כמה שיותר רך וגמיש, ואם הוא לא לייקרה, רצוי שיהיה כמה שיותר מילוי בראש השרוול כדי שיהיה נוח. והכי חשוב שיהיה שרוול יפה, כי תמיד הבנות מתבאסות , כשמגיעים לקטע של השרוול. אבל מכיון שהן לא הולכות בלי שרוול הן נרגעות כשאנחנו מגיעים לשרוול יפה. למה את חושבת כל הסלונים החילונים עושים סטרפלס? זה הכי נוח, הכי קל, ואפשר לשים אחד שהוא 38 על אחת שהיא 48..טוב קצת נסחפתי אבל 44 ודאי. אפילו אצל דתיות אפשר למצוא סטרפלסים עם בגד גוף למטה - גועל נפש. לעשות מחוך עם שרוול יותר מסובך מאשר סטרפלס, לכן אני לא יכולה לעשות מה שאטי עשתה, לתמצת לכם את הכל בכמה שורות. אני מעדיפה חשווה, ויש עוביים שונים, עד כדי קשיות של עצם,. לפעמים על הביטנה, לפעמים דוקא מחוברים לחלק העליון, תלוי לאיזה מחוך, רוצים להגיע ומה הדוגמא שלו. לא שמים עצמות מעל גובה החזה, בתכל'ס אני מעדיפה שמלה רכה, אבל לפעמים אין מנוס ממחוך,

אני יודעת את רוב מה שכתבת

אבל בעיקר רציתי ושמחתי שאת חולקת את המידע עמנו, ובעיקר עם מי שמתחילים בתחום, כדי להבהיר את מורכבות התהליך, ואת כל השיקולים העומדים על הפרק. גם למי שמעונין וגם למי שמתלבט לגבי מקצועיות או חובבנות, מידע כזה מסייע מאוד להשלים את התמונה. שוב תודה

אפשר לחלוק מידע אי אפשר ללמד בכתב מחוך

מנסיוני מי שלא יודעת לתפור מחוך מהיסוד כל ההסברים כאן לא יעזרו חובה ללמוד ב צורה מקצועית ואפילו אחרי שלומדים אין מחוך אחד דומה למישנהו ועוד על ה לקוחה כשלכל אחת יש גוף שונה .כל הכבוד לחלוקת המידע אבל תפירת מחוך היא למקצוענים בלבד .

אגב ראיתי אתמול את חלון הראווה שלך בראשון

סתם, עברתי שם עם המכונית במקרה יש דרכים שונות לעשות דברים, וזה דווקא נחמד בין אנשים שונים שתופרים מחוכים לחלוק ידע

למעלה