איך תוכלו לעזור לי ?

אנני28

New member
איך תוכלו לעזור לי ?

זה לא שאני מרחמת על עצמי באיזה אופן.. פשוט קשה לי ואני כבר לא יודעת איך להסתכל על זה ולקבל את זה כדי שיהיה לי יותר קל. התאהבתי במישהי שהיא כבר לא איתי. היא רצתה לעזוב כי ככה היה צריך. התחלנו ממש בלי כל כוונה כלשהי ופשוט נמשכנו אחת לשנייה כמו מגנט, נמשכתי אליה בטירוף, היא אליי ונסחפנו לים סוער מאוד. בסוף הבנו אחרי שזה מאוחר מדי , לפחות בשבילי , שזה לא בסדר. שהקשר הזה לא בריא לא לה ולא לי. לי לא היה אכפת אני נסחפת עם הרגש ולא עניין אותי כלום. אני מבינה אותה, אני לא כועסת עליה על שעזבה בכלל, אין לי שום כעס. פשוט התנתקנו וזה כואב לי. אני מתגעגעת אליה בטירוף, לנשיקות שלה , למגע שלה לאהבה לפינוקים שלה, לדאגה שלה הכללללל! פשוט כ"כ קשה לי אין שנייה בשעון שעוברת ואני לא חושבת עליה, קשה לי להירדם, אני בוכה מלא ובמשך היום אני עטופה מסכות כי אפחד בעצם לא יודע את זה. הכל כל כך מסובך ולא קל, איך אפשר לעבור את זה? ברור שעם אהבה אחרת למישהי אחרת.. אבל אני לא רוצה להיפגע ככה עוד פעם, לעבור את הכאב הזה עוד פעם.. מה עושים מכאן? לאן הולכים??......אני נשארת עם מלא שאלות בלי תשובות והמון המון בכי וכאב..

צר לי אבל...

לא נוכל לעזור לך אם את לא תעזרי לעצמך... אני לא מכירה אתכן ובטח שלא את הסיפור שלכן אבל זה מוכר... אני לא מבינה מה לא בריא בקשר כאשר את אומרת שהוא היה כ''כ נפלא ואת מתגעגעת לדאגה, לנשיקות, לאהבה וכ'ו... אני לא חושבת (מנסיון) שאהבה או נסיון להתאהב במישהי אחרת זה מה שיפתור לך את הבעיה.... כי לא ככה פותרים בעיות כאלה... לא תוכלי אף פעם להתחיל באהבה חדשה כאשר האהבה הישנה עדיין פתוחה מבחינתך... ושוב, אני מבינה אותך, באמת.. לשקוע כל היום במחשבות עליה ולעטוף עצמך במסכות זה לא בריא, אם את באמת חושבת שזה שווה את זה, תחזירי אותה אלייך.... ואם לא, תסגרי את החלק הזה ותמשיכי קדימה... :) שיהיה רק טוב, אני :)

מורן א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית, אין ערבויות. שאלת כיצד להבטיח שלא תפגעי שוב, לצערנו, אף אחד אינו יכול להבטיח לך זאת. זה חלק מהאהבה, הכאב. אני מסכימה עם "פה בגלל אשתי" שאת צריכה לסגור את הפרק הזה בחייך, במידה ואכן את מעוניינת בסגירה. יש אנשים שאינם זקוקים לאותו closer, אבל הם גם לא יכאבו כמוך. מתגובותייך ניכר הכאב שבפרידה מאולצת. ובכל זאת מה לעשות? ישנן מספר אפשרויות: מתוך הבנה רציונלית שהקשר אינו "בריא" לכן ולתת לך את הזמן להתאבל, ולהתגבר על אהבה שחלפה. לנסות ולהשיב אותה אליך בדיוק מתוך אותה הבנה שלהיות רחוק ממנה זה לא מה שאת מייחלת לעצמך, לא מה שאת רוצה ובוודאי לא משהו שאת מסכימה לו. לנסות קשר חדש שאולי ישכיח ממך את הרצון ולאותה אחת. אולי תופתעי למצוא משהו שלא חשבת שקיים, דווקא באחרת. לדבר על זה. הכל מתקבל. בהצלחה.

למעלה