איך תדעו אם אתם מכורים לסימפל פלאן?

sapirush1

New member
איך תדעו אם אתם מכורים לסימפל פלאן?

תורגם מאתר שמצאתי באנגלית
הערות: * כתוב בזכר אבל מיועד לשני המינים
* בסוגריים יש מכל מיני הערות שלי.. סתם דברים שהייתי חייבת לכתוב אם זה מעניין אותכם.
אתה יודע שאתה מכור כש... - יש לך הקלטות של רוב ההופעות שלהם בטלוויזיה - יש לך את " A Big Package for You" - יש לך את " A Big Package for You" אבל רק במקרה הקלטת את החלקים האהובים עלייך על קלטת בגלל שאולי במקרה ויתנו לך לצפות בהם במשך שיעור בכיתה - יש לך עותק של הDVD וה-CD שלהם בלוקר שלך - למרות שיש לך את שני הדיסקים, יש לך העתק על קסטה או דיסק עם שירים אחרים(Happy Together, One by One וכו') - ניסית לשלוח אימייל לאחד או לכל הבחורים פעמיים או יותר - יש לך חייה מפוחלצת(?) עם שם על אחד מחברי הלהקה, אולי זברה על שם דייויד בגלל חפציו עם דוגמת זברה - יש לך הדפס של זברה על התחתונים רק בגלל דייויד(טוב קלטנו את הרעיון) - יצרת אתר או הצטרפת לקבוצה שמוקדשת ללהקה (פה כולם מתאימים) - אתה מאזין ל" No Pads No Helmets..Just Balls" הכי הרבה שאתה אפילו חשבת שאתה יכול לשמוע מוזיקה בראשך - יש לך חלומות בהקיץ ואתה שומע שירי סימפל פלאן וקליפים למרות שהם לא נוצרו בשביל השיר הזה (My Alien, Meet You There, וכו') - אתה אומר יהא אחרי משפטים עכשיו, למרות שאתה לא קנדי (יהא!) - אתה מפתח מבטא צרפתי-קנדי רק מלשמוע אותם - אתה חושב שעגילים בשפה הם שווים (מה לא?) - יש לך צמיד חרוזים שצ'אק תמיד לובש - אתה יודע שזה הכול על פילים (?) - אתה מודע ש"בננה כפולה" משמעותה שיש שני בננה בפנים (?) - אתה מצביע לסימפל פלאן כל יום שאתה יכול ומעל 15 פעמים, אפילו עם הקליפ לא משודר יותר - אתה טוען להיות כמו אחד מהבחורים (אוקיי זה כבר מוגזם..) - אתה אומר (קשה לתרגם) oh my Pierre, oh my Sebastien (כמו OMG) אתה נכנס לאתר שלהם כל יום (OMD לא!) - אם השרת באתר נפל אתה ממשיך להיכנס כל 10 דקות.. רק למקרה... - אתה היית בשוק כשפט לא היה ב Dont Wanna Think About You(אהה?
) - יש לך סרט מהאתר שלהם במחשב שלך - יש לך לפחות 10 תמונות של כל אחד מהבחורים במחשב שלך (רק 10? הצחקתם אותי!
) - יש לך תיקייה/דיסק עם כל התמונות של ס"פ והסרטים (לייק דה) - העיפו אותך מחנות מוזיקה כשהתחלת לעשות מהומה בגלל שאין להם שום פוסטר של ס"פ (אני אשמה שאין להם?) - אתה אומר ציטוט מהDVD בכל יום - אתה חושב, למרות שזה מוזר שכשסאבסטיאן רוקד הוא חמוד (הוא באמת חמוד! במיוחד עם הגיטרה!) - כשאנשים צוחקים על ס"פ אתה מתחיל להגן עליהם כאילו אתה מכיר אותם אישית (ושיזהרו כל מי שמלכלך ככה על סימפל) - אתה יודע יותר על החברים של ס"פ מאשר שאתה יודע על עצמך - כל החברים שלך יודעים שאתה אוהבים את ס"פ (ואם לא אז יש להם בעית קליטה חמורה) - כשאתה חולף ליד דוכן מגזינים אתה בודק בכל המגזינים אם יש תמונות של ס"פ (יאפפ) - החדר שלך מוקדש לבחורים - כבר שמרת מספיק כסף כדי לקנות שניים מהדיסקים החדשים שלהם שיצאו - אתה מוצא אנשים שמסתכלים עלייך בזמן מבחן בגלל שאתה שר שיר של ס"פ בלי לשים לב (מזל שאני שרה רק בלב.. אני מקווה) - יש לך דחף לצבוע את שיערך לבלונד, כחול, אדום, ירוק, פסי זברה, שחור, חום.. (כמו דייויד וסאב) - יש לך דחף לעשות פירסינג באף או בשפה - אפילו אם אתה לא רואה TRL אתה עדיין מצביע לקליפים שלהם (גם רואה וגם מצביעה!) - החברים שלך מתקשרים אלייך כדי להודיע לך שהם בטלוויזיה (ואם לא הם מתים!) - אתה יודע את סיפור חייהם כאילו היה שלך - אם שואלים אותך שאלות מטופשות עליהם אתה באמת יודע את התשובה, למשל: איך צ'אק אוהב את הביצים שלו? (אממ.. מקושקשות?) - אתה מתחייס עליהם כ"סאב החבר שלי.." "פייר הארוס שלי.." (ודיויד שמור רק לי ברור?!) - ביקשת אחד מהם בקופסה כמתנת יומהולדת.. ואתה לא צוחק! (איך עוד לא חשבתי על זה.. מי מתנדב לקנות?) - יש לך פירסינג "במקרה" בדיוק באותו מקום שיש לאחד מהם - אתה יכול להסביר את הסיפורים מאחורי כל השירים שלהם - אתה משנן את הרשימת התודות בדיסק - אתה שולח להם מתנות יומולדת (טוב ניסיתי..) - אתה כותב להורים שלהם סוף!

קרניjack

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחח איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

נחמד מי שכתב את זה "אויי מיי פייר
" נראה לי האדם שמתאים לכל זה הוא פאט
כל הכבוד על התירגום
3 נקודות

sapirush1

New member
זה נעוץ? ../images/Emo12.gif

חח וקרן העלתי את העיוותים אל תתשכחי לנעוץ אותם שיראו

Dorin555

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אוקיי כנראה שאנלא מעריצה שלהם
אינלי את הDVD שלהם

sp rock

New member
אין לך את ה דיוידי אבל יש לך חייה

מפוחלצת וקראתת לה על אחד משמות החברים בלהקה ?! חחחחחח איך יכולת?!

mirrra

New member
חחחחחחח

יותר מ3 פה לא מתאים לי נראה לי...
בזיון!

mirrra

New member
חחחחחחחח את לא יודעת מה קרה לי!

כשחיכיתי באו 18 ו-19 ביחד...והתבלבלתי בגלל ראשל"צ ועליתי על 19... ואז חשבתי.."מה לזזל אני עושה על 19?!?!?!" וכשירדתי 18 כבר נסה ואיחרתי לעבודה

mirrra

New member
ברור...

שלא! מה, לוותר על עובדת כמוני?
איחרו של 10 דקות, לא רציני...כשאמרתי למישו אחד שאיחרתי הוא אמר שהאיחור הקודם שלו היה של שעה וחצי..." מה, איחור אופנתי!" חחחח

קרניjack

New member
חחח לא

מי שעונה על כל הדברים האלה הוא מעריץ אובססבי בטירוף (עם בעיות כנראה
)

sapirush1

New member
אל תקחו את זה כזה ברצינות

זה הכול בצחוק ובהחלט למעריצים אובססים! ועכשיו סליחה אבל אני הולכת להאכיל את הזברה המפוחלצת שלי..

למעלה