איך תדעו אם אתם מכורים לסימפל פלאן?
תורגם מאתר שמצאתי באנגלית
הערות: * כתוב בזכר אבל מיועד לשני המינים
* בסוגריים יש מכל מיני הערות שלי.. סתם דברים שהייתי חייבת לכתוב אם זה מעניין אותכם.
אתה יודע שאתה מכור כש... - יש לך הקלטות של רוב ההופעות שלהם בטלוויזיה - יש לך את " A Big Package for You" - יש לך את " A Big Package for You" אבל רק במקרה הקלטת את החלקים האהובים עלייך על קלטת בגלל שאולי במקרה ויתנו לך לצפות בהם במשך שיעור בכיתה - יש לך עותק של הDVD וה-CD שלהם בלוקר שלך - למרות שיש לך את שני הדיסקים, יש לך העתק על קסטה או דיסק עם שירים אחרים(Happy Together, One by One וכו') - ניסית לשלוח אימייל לאחד או לכל הבחורים פעמיים או יותר - יש לך חייה מפוחלצת(?) עם שם על אחד מחברי הלהקה, אולי זברה על שם דייויד בגלל חפציו עם דוגמת זברה - יש לך הדפס של זברה על התחתונים רק בגלל דייויד(טוב קלטנו את הרעיון) - יצרת אתר או הצטרפת לקבוצה שמוקדשת ללהקה (פה כולם מתאימים) - אתה מאזין ל" No Pads No Helmets..Just Balls" הכי הרבה שאתה אפילו חשבת שאתה יכול לשמוע מוזיקה בראשך - יש לך חלומות בהקיץ ואתה שומע שירי סימפל פלאן וקליפים למרות שהם לא נוצרו בשביל השיר הזה (My Alien, Meet You There, וכו') - אתה אומר יהא אחרי משפטים עכשיו, למרות שאתה לא קנדי (יהא!) - אתה מפתח מבטא צרפתי-קנדי רק מלשמוע אותם - אתה חושב שעגילים בשפה הם שווים (מה לא?) - יש לך צמיד חרוזים שצ'אק תמיד לובש - אתה יודע שזה הכול על פילים (?) - אתה מודע ש"בננה כפולה" משמעותה שיש שני בננה בפנים (?) - אתה מצביע לסימפל פלאן כל יום שאתה יכול ומעל 15 פעמים, אפילו עם הקליפ לא משודר יותר - אתה טוען להיות כמו אחד מהבחורים (אוקיי זה כבר מוגזם..) - אתה אומר (קשה לתרגם) oh my Pierre, oh my Sebastien (כמו OMG) אתה נכנס לאתר שלהם כל יום (OMD לא!) - אם השרת באתר נפל אתה ממשיך להיכנס כל 10 דקות.. רק למקרה... - אתה היית בשוק כשפט לא היה ב Dont Wanna Think About You(אהה?
) - יש לך סרט מהאתר שלהם במחשב שלך - יש לך לפחות 10 תמונות של כל אחד מהבחורים במחשב שלך (רק 10? הצחקתם אותי!
) - יש לך תיקייה/דיסק עם כל התמונות של ס"פ והסרטים (לייק דה) - העיפו אותך מחנות מוזיקה כשהתחלת לעשות מהומה בגלל שאין להם שום פוסטר של ס"פ (אני אשמה שאין להם?) - אתה אומר ציטוט מהDVD בכל יום - אתה חושב, למרות שזה מוזר שכשסאבסטיאן רוקד הוא חמוד (הוא באמת חמוד! במיוחד עם הגיטרה!) - כשאנשים צוחקים על ס"פ אתה מתחיל להגן עליהם כאילו אתה מכיר אותם אישית (ושיזהרו כל מי שמלכלך ככה על סימפל) - אתה יודע יותר על החברים של ס"פ מאשר שאתה יודע על עצמך - כל החברים שלך יודעים שאתה אוהבים את ס"פ (ואם לא אז יש להם בעית קליטה חמורה) - כשאתה חולף ליד דוכן מגזינים אתה בודק בכל המגזינים אם יש תמונות של ס"פ (יאפפ) - החדר שלך מוקדש לבחורים - כבר שמרת מספיק כסף כדי לקנות שניים מהדיסקים החדשים שלהם שיצאו - אתה מוצא אנשים שמסתכלים עלייך בזמן מבחן בגלל שאתה שר שיר של ס"פ בלי לשים לב (מזל שאני שרה רק בלב.. אני מקווה) - יש לך דחף לצבוע את שיערך לבלונד, כחול, אדום, ירוק, פסי זברה, שחור, חום.. (כמו דייויד וסאב) - יש לך דחף לעשות פירסינג באף או בשפה - אפילו אם אתה לא רואה TRL אתה עדיין מצביע לקליפים שלהם (גם רואה וגם מצביעה!) - החברים שלך מתקשרים אלייך כדי להודיע לך שהם בטלוויזיה (ואם לא הם מתים!) - אתה יודע את סיפור חייהם כאילו היה שלך - אם שואלים אותך שאלות מטופשות עליהם אתה באמת יודע את התשובה, למשל: איך צ'אק אוהב את הביצים שלו? (אממ.. מקושקשות?) - אתה מתחייס עליהם כ"סאב החבר שלי.." "פייר הארוס שלי.." (ודיויד שמור רק לי ברור?!) - ביקשת אחד מהם בקופסה כמתנת יומהולדת.. ואתה לא צוחק! (איך עוד לא חשבתי על זה.. מי מתנדב לקנות?) - יש לך פירסינג "במקרה" בדיוק באותו מקום שיש לאחד מהם - אתה יכול להסביר את הסיפורים מאחורי כל השירים שלהם - אתה משנן את הרשימת התודות בדיסק - אתה שולח להם מתנות יומולדת (טוב ניסיתי..) - אתה כותב להורים שלהם סוף!