איך תגיבו אם ....

עוף כנף

New member
איך תגיבו אם ....

שאלה לנשים שבחבורה: עברתן פרק א', התגרשתן, וכיום אתן אמהות לילד/ים (חד-הוריות). אתן בקשר עם אדם, שלא בהכרח הייתן רוצות לראות בו את שותפכן לעתיד. אותו אדם בא אליכן בהצעה להביא ילד משותף לעולם. איך תגיבו?? - אם מדובר בחיים משותפים? - אם מדובר בדיור/חיים נפרד/ים ? שאלה לגברים שבחבורה: הגעתם לגיל מסוים בו הזוגיות אינה חשובה לכם, אלא רק הבאת ילד ראשון או נוסף לעולם. איך תנהגו?

עופרהההההה

יקירתי את אומרת שאני לא רואה עתיד משותף איתו, אז למה לעשות איתו ילד? בשבילי? בשבילי כבר עשיתי 2 ידעתי שאני עושה אותם בשבילי .. אם בכלל לאמר חיים משותפים? לא יודעת אם וכאשר אם מי למה וכמה.. אבל בואי נגיד לשם התשובה שלי כאן שיש לי בן זוג כבר לפחות שנה גרים יחד או מנהלים חיים משותפים לסרוגין לא ממש באותו בית כל הזמן אבל הזוגיות בריאה .. הייתי עושה איתו ילד בתנאי שהיינו יכולים כן לחיות תחת קורת גג אחת והיה אם כן והניסיון היה מראה שכן הייתי בוחנת את הקשר הזוגי הביתי ואת האהבה שלי אליו ושלו אליי, ואז אם היה רוצה ילד היה צריך לחתום לי על חוזה שהוא קם בלילה מעניק לילד זה לא פחות ממני וכו... עכשו השאלה אם אני רוצה בכלל עוד ילדים? פעם חשבתי שכן ופעם חשבתי גם על נישואים שניים היום אני בהיסוס על פרק נוסף יחד בבית אחד ובלי שום קשר אין לי מושג בכלל אם בא לי על עוד ילד נוסף ואם יש לי את הסבלנות וכמובן את הכלכלה הבטוחה להביא ילד נוסף לעולם.

maof

New member
אני לא חותם !!!!!!!!!!../images/Emo123.gif

אני מסרב לכל פקודות מטכ"ל......... חוץ מאשר לצאת הביתה ולקבל משכורת !!!!!!!! מעוף

עוף כנף

New member
צודקת..

השיתוף בנטל גידול הילדים לא רק כלכלית אלא גם כולל טיפול וחלוקה, ובהיותנו גם אמהות חד הוריות, השקולים היום בהחלט שונים.

maof

New member
עוף כנף היקרה.............

הפעם נעלבתי
לא נתנו לי להיתפרץ......... לגבי החלק הראשון אני לא אומר כלום.... כי לא שאלו אותי
לגבי החלק השני
אז ככה מעשה שהיה כך היה !!!!!!!!!!! פעם בארץ רחוקה חיו להם גבר ואישה באזורים שונים הוא חי לא בצפון הקר.........והיא היתה במקום טוב באמצע אבל הוא ידע והכיר רק את הצפון .......... לפתע יום אחד בלי שום הודעה מראש אחרי שהוא שלח שליחים לכל הארץ לבדוק אם נעל הזכוכית מתאימה למי שהיא הוא מצא אישה שהנעל התאימה בדיוק לכף רגלה למרות שלפעמים יש לה כאבי רגלים
הוא החליט שהרגלים שלה מתאימים לנעלים שלו........... ומאז ועד היום הם מחליפים נעלים .....ויחד הם רוצים לקנות נעלים חדשות .......... כי נעלים עושים באהבה...........
למה ללכת לקנות נעלים בלחץ.....??? אחרי זה הם מתחילים לילחוץ ולא נעים לנעול נעל לוחצת מעוף

ש י ר ט ל

New member
ילדים זה שמחה

וגם חוסר שינה בלילות
עד גיל שלושה חודשים כשכאבי הבטן חולפים. וגם צריכים מסגרת שתעניק להם בטחון ואהבה עד שאנחנו חוזרים מהעבודה. וגם הרבה ימי מחלה. ולפעמים, שלא נדע, גם צרכים מיוחדים. וככל שהם יותר קטנים, כך הם צריכים את הזמן שלנו יותר, והזמן שלנו הוא לא רק שלנו, ועד שימצאו דרך לשכפל אותנו, הזמן הזה מקוזז מהזמן שלנו עם שאר ילדנו. אז אם יש אהבה גדולה, ויש כמיהה גדולה לילד משותף, פרי אהבה שבא מתוך רצון להגשים את האהבה ולנתב את האנרגיות המשותפות לגידולו, אז זו כנראה הסיבה הנכונה להביא לעולם ילד משותף. אבל להביא ילד מתוך שיקול קר, לענות על הצורך הבלתי מוגשם של מישהו, כשהזוגיות בהווה עדיין אינה מוגדרת ועתידה מוטל בספק. אני הייתי אומרת ללקוח הזה שילך לקנות ילד במכולת אחרת
, רצוי במדינה אחרת, מאלה שבהן לילדים ממילא אין סיכוי לגדול בבית של ממש. אם כבר, אז לפחות שיצא מזה משהו טוב גם לילד.

ש י ר ט ל

New member
ילדים זה שמחה

וגם חוסר שינה בלילות
עד גיל שלושה חודשים כשכאבי הבטן חולפים. וגם צריכים מסגרת שתעניק להם בטחון ואהבה עד שאנחנו חוזרים מהעבודה. וגם הרבה ימי מחלה. ולפעמים, שלא נדע, גם צרכים מיוחדים. וככל שהם יותר קטנים, כך הם צריכים את הזמן שלנו יותר, והזמן שלנו הוא לא רק שלנו, ועד שימצאו דרך לשכפל אותנו, הזמן הזה מקוזז מהזמן שלנו עם שאר ילדנו. אז אם יש אהבה גדולה, ויש כמיהה גדולה לילד משותף, פרי אהבה שבא מתוך רצון להגשים את האהבה ולנתב את האנרגיות המשותפות לגידולו, אז זו כנראה הסיבה הנכונה להביא לעולם ילד משותף. אבל להביא ילד מתוך שיקול קר, לענות על הצורך הבלתי מוגשם של מישהו, כשהזוגיות בהווה עדיין אינה מוגדרת ועתידה מוטל בספק. אני הייתי אומרת ללקוח הזה שילך לקנות ילד במכולת אחרת
, רצוי במדינה אחרת, מאלה שבהן לילדים ממילא אין סיכוי לגדול בבית של ממש. אם כבר, אז לפחות שיצא מזה משהו טוב גם לילד.

עוף כנף

New member
ושאלה נוספת...

ואיך תגיבו אם תבוא הצעה להביא ילד משותף, כשרק האב יגדל אותו?????????

blonda3

New member
זה לא ילד משותף../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

זה אם פונדקאית=רחם להשכיר...... את נותנת לו ביצית ורחם, והוא מגדל את הילד.... מה הפואנטה פה? זה נשמע כמו שוק ילדים. נשמע רע. כאילו מישהו מנסה למצוא אשה שתסכים לעשות לו ילד וללכת.... אני יודעת שיש גברים שמעדיפים לגדל ילד לבד בלי אשה... אבל מה לעשות שהטבע ברא אותנו אחרת. וגם לילד יש צרכים משלו. יש ילדים שמחכים שמישהו יאמץ אותם. אז לגבר כזה הייתי מציעה קודם כל לפנות לאימוץ. ואולי יותר טוב שלא אכתוב פה את כל מה שאני באמת חושבת על גבר שמעלה כאלו רעיונות. אולי הוא גלגול של סוסון ים ששם הזכרים הם המולידים?

../images/Emo6.gif היתה לי הצעה כזו

וה"ילד" כבר נטמן בתוכי אבל.... להפרד מפרי בטני???? בחיים לא לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה... עם כל הכאב הלכנו יחד לועדה (למרות שהוא רצה את הילד כיבד את החלטתי) למזלי ההריון לא החזיק ונפל באופן טבעי יום אחרי האישור...

Lonely In Blue

New member
עופי, נזכרת קצת מאוחר ../images/Emo13.gif

קושיות היה צריך לשאול בליל הסדר. ועל זה אומרים "תיקו". תישבי (אליהו הנביא) יתרץ קושיות ובעיות. ובליל הסדר, כמו בליל הסדר. הבה נעשה סדר.
"גיל מסוים" שבו הזוגיות אינה חשובה - יש חיה כזאת ? לעומת זאת, יש גיל מסוים שבו, אם כבר יש לך ילדים, אין לך את הכוחות להתמודד עם הבאת ילד נוסף לעולם. אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק מטפל/ת צמוד/ה, נהג/ת צמוד/ה, טבח/ית צמוד/ה, כובס/ת צמוד/ה, ולרכוש רובוט מצ'וכלל שנראה כמו אבא, נשמע כמו אבא, קורא סיפורים כמו אבא, בונה לגו ומרכיב פאזלים כמו אבא, אבל יש לו יותר סבלנות מאשר לאבא. ושאלה לאשה שבך, לאותו גבר שרוצה להביא ילד, היית ממליצה ללכת על טיטולים, תפנוקים, האגיס, או ... לעזאזל, דווקא השם של הסוג ההוא זרח מפרחוני... אוף, הבאת לי נוסטאלגיה. הם חמודים כשהם קטנים.
אבל למי יש כוח ?

עוף כנף

New member
וכמובן... שיש סיבה לשאלה..

שאלה שנשאלתי אתמול במלוא הרצינות מאדם רציני, שאני מכירה די הרבה זמן, אבל הקשר ביננו רופף ולא רציני. רווק (נחשתם ??).. התשובה שנתתי מרכזת בתוכה, פחות או יותר, את התשובות פה. עניתי שאם ארצה אי-פעם ילד נוסף זה יהיה ממשהו שאראה בו שותף לחיינו (חיי וחיי ילדי) וכמובן, רק לאחר שאכיר אותו מספיק טוב. עניתי שאיני רוצה לגדל ילד נוסף, לבד. עניתי שחשוב לי קודם כל לבסס זוגיות ורק אח"כ, אם בכלל, משפחה. והוא, עדיין רוצה לשוחח... (פרט, נמק והסבר בהרחבה...) וברשותכם, אשתמש בדבריכם...

רגע עוף

אני לא מבינה , לא רוצה לראות בו שותף לעתיד אבל להביא איתו ילד??? הרי ילד משותף זו השותפות הכי גדולה... זו שותפות עד קץ הימים בהורות אז מה הפואנטה? אני אישית חושבת שילד זקוק לשני הורים ,כשילדתי את ילדי לרגע לא חשבתי שאהיה חד הורית , אם הייתי חושבת שכך ,חושבת שלא הייתי יולדת אותם . אני אישית לא הייתי לוקחת על עצמי כזו אחריות להיות חד הורית מבחירה (ואני מטורפת על ילדים...)אבל זו אני ודעתי...

עוף כנף

New member
וזו גם דעתי...

(אילו לא היו לי ילדים, אני מניחה שהשקולים היו אחרים.) בהחלט איני רואה את עצמי מביאה ילד לעולם כחד הורית מבחירה.

למעלה