איך תגדירו את עצמכם ?

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
איך תגדירו את עצמכם ?

היום יצא לי לקשקש עם מישהי קצת לא הרבה,דיברנו גם על הקטע של מסיבות ואירועים חברתיים מסוגים שונים. היא שאלה אותי איך אני מתנהג באירועים חברתיים ומסיבות...? האמת לומר,שלא ידעתי לענות לה,לא ידעתי אם לומר לה שיש אירועים שאני פראי וחסר עכבות ויש אירועים שאני אותו האחד מאלה ששותים את הבירה בשקט בפינה מבלי להתערבב יותר מידי... איך אתם תגדירו את עצמכם בנסיבות שכאלה ? אתם מהפראיים והמשוחררים מכל עכבה ? או שאתם המופנמים והשקטים שיושבים בשקט בפינה מבלי להתחבר יותר מידי ? טוב בסופו של דבר אמרתי לה שאני מאלה שלרוב יושבים בשקט ומתחבר לאנשים שמוצאים חן בעיניי,לטביעת העין שלי יש משמעות ואני יודע לבחור את הנמצאים סביבי. בסופו של דבר היא אמרה לי שהיא די נמשכת לשקטים האלה שלא עושים הרבה רעש אבל בעצם עושים את הרעש הכי חזק שיש בשקט שלהם...לא הצלחתי להבין...מה אתם חושבים שהייתה הכוונה שלה ? [היא ניסתה להתחיל איתי ?]

avi1224

New member
שאתה מוצא חן בעינייה

........יכול להיות שהיא התחילה אתך ויכול להיות שהיא סתם היתה נחמדה אלייך..בכל מקרה מצאת חן בעיניה . מה שבטוח אתה צריך לדעת לבד אם יא התחילה אתך...רואים את זה בדרך כלל

נ ט ע 9 1

New member
אז זהו...

שלפעמים הם פשוט לא רואים את זה.. הבנים האלה.. שולחים להם רמיזות כאלה ברורות והם עדיין אוהבים ת'דוגרי.. חחחחחחחחח יש גם בחורות ביישניות... וכן, התחלתי איתך.. למה?.. לא הייתי ברורה באותו רגע?... חחחח סתםם

avi1224

New member
האמת..

קרה לי פעם אחת או קצת יותר שלא שמתי לב לזה......זה לא כל כך קשה

ChilD SouL

New member
אהמ...

בחיי היום-יום אני דיי אדם תוסס, קופצני וחברותי וכך גם באירועים ומסיבות, בעיקר אם אני נמצאת עם חברים או בסביבה מוכרת לי. בסביבה שהיא פחות מוכרת לי עם אנשים שאני לא מכירה אני לוקחת את הזמן עד שאתחיל להיות התוססת ומתנהגת דיי בשקט, קולטת את הסביבה, את האנשים, עם אני רוצה להיות והאם מתאים פה האופי התוסס שלי או לא... לאחר שאני מבררת את כל אלה, אני פועלת לפי מה שנכון לי. בדרכ, אחרי כחצי שעה-שעה אני כבר יודעת איך לפועל, ובדרכ זה מוביל לזה שאני משתחררת ויאללה בלאגן, אבל כמובן שיש יוצאים מהכלל.

אני בד"כ יותר בצד, פחות במרכז

אבל משתדלת תמיד להתחבר עם אנשים סביבי, גם אם באתי עם עוד אנשים... ו... נראה לי שמצאת חן בעיניה

haley

New member
היא התכוונה למים שקטים חודרים

עמוק... יש אנשים שבאמת יכולים להיות במרכז לא בזה שהם עושים מספיק רעש ומנסים למשוך תשומת לב, אלא פשוט משתמשים בכריזמה שלהם וכאלה...

תגובה

אני לא נוטה לצאת למסבות. אמנם לאחרונה אני מבלה הרבה בקנית אוכל ולפעמים קניות אחרות, אבל אני לא טפוס של בלויים. אני מעדיף לשבת בבית, לקרוא ספר או לכתוב שיר או רעיון יפה במחשב.

למעלה