תפקידה לשמור על מנהל תקין.....אבל....בבקשה עם קצת רגישות... מידי פעם להוסיף שיר זה רק מוסיף...כמובן בתנאי שזו לא הצפה. ברצוני לציין שלאחרונה חזר הכבוד לפורום, אין העלבות אין התעלבויות, אוירה של פרגון ונתינה......הלואי שימשיך כך הלאה. נונה
בכל פעם שאני נכנסת לפורום היקר הזה,אני חושבת לעצמי בלב,שאולי,אולי עוד יש תקוה,לנו כמדינה,לחוות אהבה,לחיות באחווה,לא לריב ולהתכתש עם כל העולם,סליחה על ההתפלספות,ואתם יכולים לקרוא לי רגשנית(זו לא מילת גנאי...),אבל לנוכח כל הפרגון הזה,והאכפתיות שיש פה אחד כלפי השני,זה פשוט מחמם את ה-
בגלל סופות החול באתונה... היא לא תראה טוב השבוע... אז מי שיודע איך עושים את זה שיכתוב!!! שנבין כולנו 'מה לא חוקי ואסור לעשות ואנחנו מתחיבים לא להשתמש בזה...( מי שמאמין ליוונים)חחחה ובסוף שיוסיף אזהרה חמורה שזה לא חוקי ואסור וגזר דין מות וסרטן בגוף האומה וחמור ויום כיפור ורמאדן וכו... לכתוב איך לעשות את זה זה כן חוקי!!! אני בתמורה אכתוב לכם איך מיצרים פצצת אטום , ואוסיף שזה לא חוקי ליצר אבל כל סטודנט לפיסיקה חייב לדעת איך עושים את זה אחרת הוא נכשל בבחינות...
צריך שיהיה לך חשבןן ב STREAMLOAD אחרי שיש לך את השיר/השירים במחשב ב MP3 עושים UPLOAD לשיר-והוא יופיע לך ברשימה ב INBOX בשלב האחרון צריך להעתיק את הכתובת להורדת השיר ולהדביק בפורום כדי שכולם יכולים להנות על חשבונך. אפשרות אחרת היא להעלות את כל הדיסק ל STREAMLOAD ולהעביר אותו לשם המנוי שמבקש -אז הוא נהנה על חשבונו.
אחר שאני משתתפת בו משמיעים המון שירים מזה שנתיים וזה לא היווה כל בעיה? ולא רק בפורום הספציפי שציינתי בעוד הרבה קהילות. אני חושבת שהשמעת שירים ביוונית בנוסף לרדיו יאסו + התרגומים והמאמרים סוגרים את המעגל שנקרא שירה יוונית.