איך שמים בכרטיס את

איך שמים בכרטיס את

התמונה שאני לוחצת "להעלאת תמונה" לא זז כלום? תודה אם תוכלו לומר לי.

Crossface

New member
התמונה צריכה להיות קטנה/קלה

ואז לא צריכה להיות בעיה

עוד אני לא מספיקה בכלל לשים

היא קטנה...יצוא לי ארו. מה הלאה, אולי תקוע משהו שם?

הנה תמונה מיוחדת סיצוש..

אההההההההההההה בווווווווווו לא נבהלת נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זו הבטן שלי נשמה חודש שביעי ...אוחחחח אני כזו כבדה כבר...

והנה עדכנית של הפנים המגעילות שלי..

אבולללללהההההההההההה מפחידה לא???? חחחחחחחחחחחחח צלמתי ממש לפני עשר דקות...

הנה שיפרתי לך גם את זה

והקטנתי את המשקל, לבחירתך זו או זו איך שתרצי יקירתי.....

נו הנה שיפרתי לך בגודל את שתיהן

עכשיו נסי להכניס לכרטיס, הן לא נכנסו כי הן היו כבדות במגה עכשיו זה יכנס ללא בעיה.. נסי אני עוד פההההההההה

בנתיים עד להתחיסות יש לי בדיחה

מפקד פלוגה מודיע לפלוגה שלו: יש לי שתי הודעות: אחת טובה, והשנייה רעה. ההודעה הטובה שהיום מחליפים תחתונים: ההודעה רעה היא שמחליפים אותם עם הפלוגה השניה חחחחחחחחחחח

הנה סיצי נסי להכניס

את התמונה שלך לכרטיס עם השינויים והקטנתי לך אותה שתכנס ללא בעיה.. מה דעתך???

wow איזה מגניב!!!!!!!!!!!1

איך את יודעת?????? אבל אני מעדיפה את ההיא יותר יפה מזאת. בזאת אני ניראת סבתאחחחחחחחח תודה רבה. כל הכבוד.

שיפרתי את ההיא תני הצצה שם..

ואם תרצי אותה אחרת אפשר עוד לנסות.. אבל הגודל יכנס ללא שום בעיה הקטנתי אותם בגודל..נסיייייייי כבר..!

התראה אחרונה סיציושששששששששש

לפני שאני זזה לנוחחחחחח אני גמורה היום מהשביתה שהייתה הילדים היו בבית חוץ מהגדולה שהייתה בבית הספר...בעעעע..אין לי כווווווווווח, תכף בעלי מגיע ואני בקפיצה למיטה לנוח קצת.. אני כבר בטטה חייבת את מנוחת "היופי" שלי חחחחח.. נו שמת את התמונה?..את צריכה עוד עזרה צלצלי יש לך תפון שלי..

לא לכי תנוחי יותר חשוב אני אנסה

לבד פעם אחד... באמת תודה מקרב לב ממש מהמהם איך שאת עושה זאת במהירות מסחררת אני שעות להכינס רק לתקיה חחחחחחחחח לכי תנוחי תודה וביי עד מחר מקסימום.

למעלה