איך שכחתם????????????

Hilaloosh

New member
איך שכחתם????????????

היום יומולדת לאורקיייי הידועה בשמה miss understood אז אורצ'וקקקקקקקק אחרי שהסתובבתי בשבילך בכל כפ"ס בערך... ורצתי ונסעתי ומהרתי... ואחרי שכבר אמרתי לך מיליון פעם לפחות מזל טוב... רציתי להגיד עוד פעם אחת קטנה... מזל טווווווווווווווווווווווווובבבבב
שתקבלי המוווווווווווון מתנות... ותמיד תזכרי שאני שם (פה) בשבילך... ואני יודעת שזה הדדי... אז את כל איחוליי כבר איחלתי... וחוצמזה... שיהיה לך יומטוב! וחיים ארוכים ומאושרים!! עוד שנה רשיון!!!!!!!!!! אוהבתותך המווווון המווווווון המווון כפול טירליארד תשעים ושלוש... your B.F. (הרגע סכמנו את זה) חחחח ~*ME*~

THE sky angel

New member
היי חמודהה!!

מזל טוב מתוקה =) המון המון אושר ובריאות ואהבה ו.. כל מה שבעצם את רוצה לעצמך!! עלי והגשימי ואל תתייאשי לעולם =) אוהבת וכאן תמיד בשבילך, מור'וש.

מזל טוב כפרות!!

וכבר בירכתי אותך בטלפון ואין לי כייף אז אני רק אגיד לך המון מזל טוב ושחייך יהיו מלאים בכייף אהבה חיוכים שמחה וצחוק!!!! אם את צריכה משו - תדעי שאני תמיד כאן [אם את עדיין לא יודעת אתזה:] ו.. להתראות בשמחות! חולה עלייך
אני [אלא מי?
] נ.ב. זה לא הגיל - זה התרגיל!! חחחחחחחח הייתי חייבת להגיד אתזה

Miss Understood

New member
עשיתם לי חיוך:)

ואאאי תודה...איזה חמודים!! תודה תודה תודה:) ושתדעו הילה יצאה כלת עולם!!! אני מתה עליךךך:) (your b.f, חח לקח לי כמה דקות לקלוט מה זה חח)

ע ד ן 101

New member
קצת באיחור אבל מזל"ט בובונת../images/Emo65.gif

ויהיה נחמד לראות אותך בהזדמנות :) או שנחכה ליומולדת הבאה של הילה חחחחחחחחח

Miss Understood

New member
חחח תודה:) האמת שרציתי לבוא בסופ"ש

הזה אבל שכחתי ונזכרתי בזה לפני שעתיים...חח

למעלה