איך שכחתי???

Noopy

New member
איך שכחתי???../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

טוב, יש משהו שברצוני לציין!!!
(יכול להיות שמישהו כבר אמר את זה ולא שמתי
?...) ב-10.11.1953 התחילה אופרת הסבון "ימי חיינו"!!!!

soapsfan

New member
מה מוזר?

בעוד 7 חודשים ישודר אצלנו פרק מיוחד לחגיגות 35 שנות התוכנית,ששודר במקור בשמיני לנובמבר 2000. 2000-1965=35

Noopy

New member
מוזר כי...

בדקתי בכמה אתרים והיה כתוב שזה בתאריך שאני אמרתי.. אבל.. יכול להיות שלא..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי את יומן הסרטים.. ובתוכו בתאריך ה-10 לנובמבר רשום ככה: "היום לפני 50 שנה.... ב-10 בנובמבר מתחיל שידורה של אופרת הסבון האלמותית 'ימי חיינו'" אזז מי שפתחה את השרשור צודקת
זה באמת התחיל ב-10 בנובמבר..

soapsfan

New member
ולי יש את הספר הרשמי של ימי

חיינו לכבוד יום ההולדת ה30 שלה ושם כתוב שזה התחיל בשמיני לנובמבר 65.חוץ מזה אין לי מושג איך הם הגיעו לחמישים שנה.התוכנית אפילו לא בת 40. והנה תראי מה כתוב באתר הרשמי של ימי חיינו:-ואני מניח שהם יותר אמינים מ"יומן הסרטים": first premiered as a half-hour drama in 1965 ותאמיני לי שזה שודר בשמיני לנובמבר ולא ב10.עובדה שהפרקהמיוחד לכבוד 35 השנה ששודר ב2000[מה שאומר שזה ממש לא חמישים שנה]משודר בשמיני ולא בעשירי

DIEL

New member
מאיפה משיגים את הספר הרשמי?

ומה הספר הזה מכיל? מעניין אותי מאוד לדעת את ההתחלה של הסידרה , (התחלתי לראות את הסדרה כבו מצא את הופ אבל לא היה בטוח שזו היא, התקופה שהוא היה עם בילי)

soapsfan

New member
זה לא ממש ספר רשמי מNBC

זה ספר שיצא לכבוד חגיגות 30 השנה של התוכנית ומכיל ראיונות עם הכוכבים,במאים,מידע על מאחורי הקלעים ותקצירים שנתיים מ1965 עד 1995 ועוד.אני לא חושב שאפשר למצוא אותו באחד מהחנויות בארץ

maj

New member
מה אתם שחים??

הסדרה רק בת 38! איזה זקנה עשיתם אותה... ו..... מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!

למעלה