איך שכחנו?

little shorty

New member
איך שכחנו?

תכנון שבועי :)

טו נו, פינים זכו חיות שכמותם :]

ראשון- חופש, יום לפני בגרות באנגלית בטח סתם להתבטל ולערוך את הסרט. בער בלצאת אולי שני- בגרותת באנגלית אבל אני והמורה לאנגלית החלטנו שאני אגש בשנה הבאה במועד חורף כי לא למדתי כמו שצריך והמגן יהיה על הפנים אז זה לא משתלם. בקיצור יום חופש נוסף. שלישי- אין לי מושג מה המערכת בכלל אבל בטח בית ספר ולהבריז גם. אולי משהו אחה"צ/ערב רביעי- כנ"ל חמישי- עקורנית מתכונת במתמטיקה אבל אני גם ככה לא יודעת כלום אז עוד יום חופש? אה כן יומולדת לי. שבוע טוב יפות שלי

תודה :]

אבלל שוש עדיין לא אומרים... יא', למה? {השאלה הזאת הורידה לי את הבטחון לחלוטין}

למה הורידה את הביטחון:$

סתם תמיד חשבתי שאת יב':$ ולא הבנתי על איזה מועד חורף שנה הבאה דיברת:$ וזה הכל:$ סליחה:$

בקטנה בובה

חשבתי דווקא שאת יותר בכיוון של להרויד לי בגיל ובנסיון החיים

האמת

שלא, וגם לא כל כך בא לי ואני מקווה שהבנות לא חשבו על לעשות לי משהו כי זה די חסר טעם נו אני לא רוצה להזדקן וזה סתם עוד יום :]

little shorty

New member
Everything gonna be ok

יום ראשון: אין ביצפר כי יום חופשי לפני בגרות, אז אני אשן לי עד מאוחר ואחרי זה לקפוץ לעיר עם חברה, להסתובב עד אין סוף ולסיים לקנות את כל הדברים למתנה שלו לשנה שלנו. יום שני: בגרות באנגלית בשעה 14:45, לחרוש למתמטיקה. יום שלישי: מתכונת במתמטיקה, יום עריכה - חייבים לסיים עם הסרט הזה כבר כי אם לא יהיה לנו נכשל, עבודה ב-18:00. יום רביעי: ביצפר, מקווה שהוא יבוא אליי, אולי עבודה בערב. יום חמישי: ביצפר, עבודה ב-18:00. יום שישי: יום חופשי לפני בגרות, כנראה אני אלך לעבוד בצהריים, יומולדת לסבתא מצד אמא, בערב כנראה להסתובב. יום שבת: אני והוא שנה ביחד, כנראה ארוחה אצל סבתא, אחרי זה אולי הוא יבוא אליי ונישב קצת ביחד, ללמוד למתמטיקה. בין לבין גם להספיק להכין לו את המתנה ולארגן משהו לשבועות.

Mooa-Numi

New member
איזה שבוע

ראשון: מבחן באזרחות וסתם יום בבצפר משום מה. בערב מועצת קן ולנסות להתכונן למתמטיקה בין לבין שני: בגרות באנגלית F וG ואז ישר לקאמרי, אני רואה אשכבה. שלישי: מבחן במתמטיקה חוזר או משהו, יומפ, ערב סרט לקבוצה שלי אצל שימרית טוב זה כבר רחוק משם אז אני אבדוק ואראה

Miss Tika

New member
אשכבה ../images/Emo99.gif

איזה כיף לך!!! נראה לי שאני גם אלך לראות שוב בקרוב (חח בפעם הרביעית נדמה לי)

Mooa-Numi

New member
טוב

שני אני יושבת עם הזה לכתיבת עבודות שלישי פיקניק עם החניכים ביומפ רביעי יש לי ספרות ואז אני נוסעת לתלאביב עם לילך, אם לא יתפקשש ושוב אני עוד אשלים..

EVE Lights

New member
אין תוכניות.

כל השבוע צבא כרגיל. יש כמה אנשים שצריך לפגוש בהמשך השבוע וכמה דברים קטנים שצריך לעשות (סט תמונות מחר?) אבל יהיה בסדר.

למעלה