איך שחכתי לספר לכם על

wee man

New member
איך שחכתי לספר לכם על

ההדרכות/ הפעלות שאני ועוד 4/5 אנשים העברנו ל 40 מורים לספורט!! מי שזוכר לפני שלוש שבועות ולפני שבועיים, העברתי, יחד עם עוד 4-5 אנשים הדרכות ל 40 מורים לספורט בקשר לפריסבי מקצועי, ולמה כדאי וצריך להכניס את זה לתוכנית הלימודים בבציפר. היו שתי הדרכות, שתיהם לאותם 40 מורים, ממחוז תל אביב. בהדרכה הראשונה היה קצת מוזר בהתחלה, כולם התחכמו קצת, עשו טיפה בלאגן, במיוחד בחלק של ההסברים, כי כולם רצו כבר לראות מה אפשר כבר לעשות עם חתיכת פלסטיק. אחר כך הוצאנו אותם לשטח, לימדנו אותם כמה זריקות ותפיסות בסיסיות, וכולם נהנו. בפגישה השניה כבר לא היו התחכמויות. כולם כבר מתו לשחק שוב פעם בדבר המדהים הזה! לימדנו עוד זריקות בסיסיות, הסברנו איך בעצם פועל הפריסבי, וכולם נהנו! לפי דעתי הקטע שבאמת הפתיע אותם, זה הבדך האיכות בציוד! נתנו להם כל הזמן לעבוד עם שני סוגים של צלחות. צלחות מקצועיות, הכי טובות שי, אלה שאנחנו משחקים איתם, וצלחות שכתוב עליהם שהם מקצועיות, אבל אפשר למצוא אותם בכל חנות ילדים. לקחנו כמה אנשים שבמהלך היום נראו שהם יכולים לזרוק ולתפוס הכי הכי טוב מכולם. היו שניים בכל קצה של האולם (אולם ממש גדול). נתנו להם לזרוק קצת לפני כולם עם הצלחות המקצועיות. התוצאות היו מעולות!! אחר כך נתנו להם לזרוק העם הצלחות ה"מקצועיות" כביכול, שאפשר למצוא בחנות צעצועים. ההבדל היה ענק!! לפריסבי פשוט היה דעה משל עצמה לא להזרק לאן שכיוונו אותה. זה גרם לתפנית, וגרם לאנשים להבין שחלק ממש חשוהב בספורט הוא הציוד, שהאמת, לא יקר כל כך! (מי שירצה פירוט על מחירים, בכיף) לבסוף, החלטנו לעשות להם דמו קטן, מאין הדגמה של מה אפשר לעשות עם פריסבי. בא הבנאדם שארגן את המפגש הזה, שהוא בעצם מארגן את כל הפעילות של הפריסבי בארץ, ובא עוד מישהו, שהגיע במיוחד בשביל להציג. הוא זכה לפני 5/6 שנים מקום שביעי בעולם בפריסבי!!! אנשים רק אז קלטו מה אפשר לעשות עם פריסבי!! חברה, תאמינו לי, עשינו הסטוריה בשתי הפגישות האלה!! עד כמה שהבנתי יש איזה בצפר שיתחיל להכניס פריסבי לתוכנית הלימודים, אז כבר היה שווה!! יום שלישי הקרוב, תיהיה עוד הדרכה, הפעם קטנה יותר אבל חשובה לא פחות, בכפר סבא... נקווה שילך טוב :) ינון

macman

New member
נשמע מגניב...

שיהיה בהצלחה.. ואני גם צריך לנסות (אפילו יחד עם הכלבה שלי...)

StarMo

New member
בואו לרעננה!

למרות שאנחנו משחקים פוטבול, שזה לא פחות כיף..

StarMo

New member
פוטבול?

אין לי מושג.. אבל מה שיש לנו בביה"ס זה סתם גומי מעפן.. היה לי פעם כדור ספאלדינג מעור, הוא היה מעולה, אבל התפנצ´ר :\

wee man

New member
מקמאן וגלגל:

אז מקמאן- בעע, אל תשחק עם ציוד לא מקצועי!!!!! אתצה תתיאש כי תראה שלא הולך לך טוב! כמו שכתבתי, לצלחות הלא מקצועיות יש רגשות משל עצמם :) זתומרת, זה לא שאי אפשר לזרוק אותם ישר, אפשר, אבל הרבה פעמים הם לא ילכו טוב... והם גם נשברות מהר!! והם כואבות לאללה!! מנסיון... בקשר למחירים: אני אעשה השוואה קצרה כדי שתראה כמה זה משתלם! כדור סל- משחק מאוד פופולארי! כדור יכול לעלות בסביבות ה 20-50 שקל. זה מה שנקרא כדור פושט! לעומת זאת, כדור מקצועי יעלה לא פחות מ 150 שח ויכול להגיע ל 300 שח!!!! לעומת זאת, פריסבי- בחנויות צעצועים אתם תוכלו למצוא צלחות פושטיות ב 10 שקלים, אולי פחות אולי יותר... צלחות מקצועיות ניתן לקנות רק במקום אחד בארץ. בחנות גלישה "ספיידר" בתל אביב. הם מוכרים צלחת מקצועית ב 80 שח!! כעקרון הם אומרים שזה 80, אבל הם מוכרים לכולם ב 70 שח! אם הם יגידו לכם 80, תגידו שבאתם מהים והם יתנו לכם ב 70. הם מחוייבים! יש לנו פשוט עסקה כזאת איתם. אנחנו מפרסמים את המקום שלהם והם חייבים לתת הנחה למי שבא! אם תבואו לים כמה פעמים, תוכלו לבקש מדורי, שהוא מי שאמרתי שמארגן את העסק בארץ, שיביא לכם מהחנות. הוא ייתן לכם את זה ב 60 שח אם תקנו דרכו, כי הוא קונה שם הרבה צלחות!! אבל, הכי חשוב, אל תפלו בפח!!!!! יש צלחות שניתן לקנות בחנויות ספורט בארץ שעולות מ 70 שח עד 130 שח. לפעמים 150 שח! אל תקנו אותם!!! המחיר שלהם זעום ללא הצדקה! הם לא נחשבות הכי מקצועיות, הם ברמה אחת פחות. אם אתם רוצים לקנות צלחת, תכתבו לי בפרטי. בכל מקרה, מה שאתם רוצים לקנות זה או צלחת פריסטייל, 160 גרם. או צלחת אולטימייט, 175 גרם. אני ממליץ על ה 160 גרם. החברה היא discraft !!!! אל תקנו whama-o . זאת החברה עם המחירים המופקעים!!! בכל מקרה, זה מומלץ בחום!! זה הדבר הכי כייפי שעשיתי בחיים שלי!!! בואו בהמוניכם :)

למעלה