איך שומרים על האוסף?!

איך שומרים על האוסף?!

ציינתי אי שם בהודעה, שיש לי כעשרים דגמים קטנים של מכוניות ישנות מאנגליה. מצאתי אותן לא מזמן בג'אנק שלי ויש לחלקן חלקים מתפוררים מפלסטיק. חלקן ממתכת. איך שומרים עליהן? והאם ניתן לבטח אוסף? תודה סברסיתות

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

אני אשמח לשמוע מי מחברי פורום זה, למעט אריק, אלקול ובני מביא את האוסף שלו או את חלקו, וכמו כן אני אשמח לשמוע מאריק ומקראוזה איך בדיוק יוצגו האוספים במפגש. אם זה יהיה סטייל המפגש בגבעתיים זה יהיה נהדר. אני אישית מקווה במיוחד לראות שוב את האוסף של רן, של שמוליק ושל רחל, וגם את של אורן וליהי, אם יגיעו. תודה מראש,תמיר.

eliadmo

New member
אני

אני מביא את אוסף כרטיסי הביקור שלי, זה לא בעיה בשבילי, זה לא משהו מסורבל, רק שני הקלסרים שלי.

® רן

New member
אני מביא את האוסף ../images/Emo127.gif

ואשמח לראות את אוסף בולי החלל שלך

python 4

New member
יו איזה פחד!

המטבעות המוטנטיות של רן! יהיה נחמד לראות אותם בלייב. לימדת אותם איזה טריק נחמד לכבוד המפגש? אם היה לי אוסף ראוי הייתי מביא אותו בשמחה. אבל אין לי.

® רן

New member
אין דבר כזה אוסף "ראוי"...

תביא איזשהו אוסף מעניין... אני סומך עליך שתצליח לחשוב על משהו... (נכון שזה משפט מעצבן?) ואגב המטבעות שלי - הם היו גם במפגש בגבעתיים, אבל היית כל כך עסוק שלא שמת לב. הפעם יהיה לך תמריץ לא לפספס - אני מביא לך כמה בולי דגלים (טוב, רק שלושה, אבל זה מה שמצאתי).

python 4

New member
הידד!

אני אביא את אוסף השטוּזים של האחיין שלי. הפריט האחרון באוסף הוא "פעם לימוֹן נסע לחרמוֹן".

evilihi

New member
היה מפגש בגבעתיים???

המפגש הראשון היה בגבעתיים???

לא דיברתי על מפגש...

שאלתי באון כללי. קיבלתי לידיי אוסף דגמי מכוניות ישנות, חלקן ממתכת חלקן מפלסטיק ורציתי לדעת איך שומרים עליהן. בעיקר על הפלסטיק שמתפורר בחלקן. תודה

® רן

New member
ותמיר ניצל את השרשור שלך ("נצל"ש")

לצרכים אחרים... בתפוז, כל דף מוגבל ל 15 שרשורים, בלי קשר לאורכם. לכן, כדי למנוע מהודעות להידחק לדף הבא אנשים מנצלים שרשורים גם לדברים לא קשורים. האמת, תמיר קצת "חטף" את השרשור שלך שעתיים אחרי שהוא נפתח, אבל עדיין אם מישהו יודע את התשובה לשאלה שלך אני בטוח שהוא יענה לך (אני לא יודע לענות). וכן, היה מפגש בגבעתיים לפני כחצי שנה, שכלל תצוגות מרשימות מאוד של אוספי בולים, סכינים, סביבונים, קופות קק"ל, צעצועים עתיקים ועוד דברים ששכחתי...

powo

New member
גם אני מביא את האוספים

של קישוטי הסוסים. מטבעות ושטרות מישראל. מטבעות מנדט. ושטרות מהעולם. וגם קצת קטלוגים שונים.להתראות

מאילו מדינות להביא שטרות?

שלום לאברהם ולכולם, מכיוון שאני לא יכול להביא את כל האלבומים, אשמח לשמוע העדפות שלכם(האלבומים מחולקים לפי יבשות).

powo

New member
השמח מאד לראות את הכל.

אבל מאחר ואין אתה יכול .אז מה שבא לך זה טוב.מה בקשר למצופים בזהב ?. והשמח לראות גם את הכפולים שלך.

לראות את כולם זה פשוט מאד

צריך רק להגיע לאזור המרכז. קפה עלי, ואם מודיעים מספיק זמן מראש אז יש גם עוגה.

תמיר1991

New member
חחח...

אודי - אני אשמח לראות שטרות מאוקיאניה ואם יש אז גם מאנטארטיקה. תמיר.

python 4

New member
מה זה comptroller?

האדם שחתום על השטרות. או שאני לא קורא טוב?

למעלה