איך שולטים על צחוק?

Bakbook1

New member
איך שולטים על צחוק?

לעתים, אני נכנס לכל מיני סיטואציות משעשעות/מצחיקות. כשלא ממש נעים לצחוק בהן ולצערי, אני לא מצליח לעצור את עצמי מלצחוק. לדוג': הייתי בסאונה, ויש שם איש שבא לשם באופן קבוע עם מטאטא והוא מרביץ לעצמו עם זה בסאונה. (לי בכל אופן זה נראה דיי חריג, אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזו בארץ) הייתי שם עם חבר נוסף, וכשראיתי את זה פשוט התפוצצתי מצחוק וכמה שלא ניסיתי, לא הצלחתי לעצור את עצמי מלצחוק. דבר כזה, גם יכול לקרות לי בקולנוע במעלית וכד'.

simond

New member
קודם כול צחוק זה בריא מאד,,,,,

אבל אם זה בסיטואציה לא נעימה ,,,, או שתצא החוצה,או שתפיל משהו חשוב לך,או שתתקשר בנייד למישהו חשוב,,,,משהו שיסיח דעתך מצחוק במצב כזה הלוואי נצחק תמיד,,,,,ולא נבכה לרגע

גרא.

New member
bakbook1,איך שלא תסתכל על זה,הצחוק תורם

ךבריאות,תוכל לקרוא על כך בקשור המצ"ב.ולכן אין סבה של ממש לעצרו.ובכל זאת,במקרה חוזר,\ כזה,נסה לעשות תרגילי נשימה.שאף פנימה אוויר לאט תוך ספירה עד 10\מלא את הריאות כמה שיותר נסה להחזיק את האוויר בריאות כמה ש/אתה מסוגל,ונשוף החוצה בקצב איטי עד 10,וחזור על הפעילות הזאת 3 פעמים.תוכל מיידית להרגיש שאתה נרגע,והצחוק ההיסטרי לכאורה,יפסק מאליו.

בקבוק יקר

אולי תנסה לחשוב על משהו עצוב מאד? חוץ מזה מאחלת לך שתצחק הרבה כי הצחוק, כמו שאמרו לך פה לפני, יפה לבריאות

simond

New member
תתרום כמה קילו של הצחוק לחולי נפש דיכאוניים .

למעלה