איך שולטים בחלום

איך שולטים בחלום

אמש ניתקלתי לראשונה בפורום הזה. כיון שלא פעם יצא לי להיות מודעת לכך שאני חולמת בזמן חלום, שמחתי לגלות שאפשר גם לשלוט בחלום. הלכתי לישון מתוך כוונה לחוות כזה חלום צלול ואכן, נרדמתי והתחלתי לחלום ואז בדקתי לפי השיטות שתוארו כאן האם זה חלום: ניסיתי להזכר איך הגעתי לכאן וגם ניסיתי את מבחן הקריאה- שניהם עבדו. אולם, למרבה הצער, לא הצלחתי לתפוס שליטה על החלום. ניסיתי לעוף, להזיז דברים, לראות דברים וכו', אלא שכל מאמץ כזה גרם לי להתעורר או להרגיש שאני כמעט מתעוררת, והחלום כל פעם נפסק. מה צריך לעשות כדי לכוון את החלום כרצוני ולגרום לדברים שיקרו?

c12chen12

New member
...

אם את מצליחה להגיע למצב שבו את מודעת לעובדה שאת חולמת זה כבר טוב מאוד. קודם כל ברגע שאת מקבלת מודעות צריך להרגע ולא להתרגש כי זה יגרום להתעוררות, גם אם את יודעת שאת חולמת תעשי עוד בדיקות מציאות שונות כדי לחזק את המודעות, ותשתמשי בשיטות להגברת הצלילות כמו שיפשוף הידיים זו בזו, סחרור במקום, שימוש בפקודות קוליות וכו'. כל אלה יגרמו להגברת השליטה בחלום. בפעמים הראשונות שמנסים לעשות כל מניני דברים זה בדרך כלל קשה אבל כשתצברי ניסיון בכמה וכמה חלומות צלולים את תלמדי לשלוט טוב בחלום. מומלץ לעיין באתר הזה אם את עדין לא מכירה אותו http://planet.nana.co.il/Lucidity/ חן

לקשמי

New member
בנוסף

הרעיון הוא להאמין שאת באמת מסוגלת לעשות את כל הדברים שאת רוצה לעשות. ברגע שאת מפנימה את העובדה שזה חלום, שכל מה שקורה מסביבך הוא רק פרי הדמיון שלך וששום דבר לא קורה באמת, יהיה לך קל יותר גם להאמין שאת יכולה לשלוט בחלום ולעשות בו כל מה שאת רוצה. ואם את מאמינה, זה קורה.

למעלה