איך שוכחים ?

confused14

New member
איך שוכחים ?

איך שוכחים אדם שאוהבים ? היינו ביחד חודשיים ואחר כך המשכנו לא בתור זוג אבל התנהגנו ככה .. ועכשיו זה נגמר סופית ואני פשוט לא יכולה להוציא אותו מהראש

זה טבעי

את אוהבת אותו וזה טוב ובסדר. אם את באמת אוהבת אותו, לא תשכחי אותו אף פעם. יחד עם זה חשוב שתמיד תאהבי מאד את עצמך ותשקיעי בעצמך, תעסקי הרבה בדברים שאת אוהבת לעשות. ככל שתאהבי את עצמך, יקל לך להתמודד עם חוסר אהבה מאחרים.

לא שוכחים, מתרגלים

זוכרים את הזמנים הטובים, זוכרים את הזמנים הפחות טובים, והמוח שלנו - בוגדני שכמותו - יתחיל אט-אט לעמעם את הזכרונות והרגשות.

נסיה 5

New member
גל...

זה מחמיר לי.... אני במצוקה מהבחינה הזאת... דיי שנה ושלושה חודשים אני ניסיתי להעיף אותו אבל זה עדיין נשאר כמו קודם. איך משחררים?!?!?

EastGirl83

New member
יש מצבים חמורים יותר

שלא אפרט אותם בפורום.... אבל מסכימה עם גל! זה מדהים אותי איך גוף האדם בכלל, והמח בפרט, עובדים. כמובן, שמדהים אותי לטובה... כי, לפעמים יש את הרגעים השחורים, שחושבים שזה יימשך לנצח... אבל בנקודה מסויימת, הכל משתנה, מקצה לקצה, ומעביר אותך לעולם חדש ונקי. השאלה היא לא איך.... הדגש הוא באמת לתת לזמן לעשות את שלו, להיות זומבי כאשר צריך, ולדעת לשחרר, והכי חשוב, לדעת לא לוותר על דברים שעושים טוב, ועם הזמן... אז מגיע השחרור... כאשר העשייה עצמה, לא מרגישים אותה בכלל, אלא מזהים אותה רק בדיעבד.

חשבתי להוסיף פה את הלואי של ריטה..בסוף מתאים יותר משהו אופטימי כי target=_blank rel=nofollow>http://www.youtube.com/watch?v=ydHbu5UCakI כי הבחירות שאת עושה הן אפטימיות וימשכו דברים טובים שבוע של קסמים ניסים ונפלאות וחג אורים שמח
http://www.youtube.com/watch?v=ydHbu5UCakI

כי את מ-נ-ס-ה לשחרר. תפסיקי לנסות!

זה כמו שאגיד לך 'אל תחשבי על פיל ורוד'... אם תמשיכי לעשות פעילות של 'שחרור', יקרה בדיוק ההיפך, כי המוח שלך ממשיך לשמר בכח את הזכרונות. קצת מפתיע אותי לשמוע שאת באותו מקום אחרי שנה ושלושה חודשים. פני אליי במסר, נמשיך לדבר שם!

נסיה

הזמן הרב שעבר הוא כשער לא מכהה את הכאב החזק שלעיתים זעק ללמוד לשחרר את הרגש גם בזאת תתעצם הנפש נאהב עצמנו
יותר ועל עצמנו ואושרנו לא נוותר נצא יותר לפעילויות רבות ממקודם ובטח מהנות על הדרך תבוא הברכה ועלם חמודות יראה בך כלה על כל מכשול ניתן להתגבר כי הקב"ה לא רוצה שנוותר נתרכז פחות בבכי ויותר בצחקוקים נזכור מה שקשה להשגה אנו יותר מעריכים שבוע של קסמים ניסים ונפלאות וחג אורים שמח
http://www.youtube.com/watch?v=mtwAjgeBEsc

confused14

New member
זאת התשובה ?

אז התשובה שלכם זה פשוט לתת לזה זמן וזה יעבור ?

confused14

New member
לא לשכוח - להפסיק לאהוב

זה לא שאני רוצה לשכוח את הרגעים היפים שלנו ביחד ואני אפילו לא רוצה לשכוח את הריבים .. אני פשוט רוצה להפסיק לאהוב אותו כי זה סתם פוגע בי ואת האמת נפגעתי ממנו מספיק !

^ 9999999999

כל כך מבין אותך כי אני בדיוק באותו מצב לכן עניתי לך שאם תדעי אשמח אם תגלי גם לי.. אני יכול לכתוב לך חלק ממה שאני ניסיתי: ניסיתי להיות יותר עם המשפחה ניסיתי יותר זמן איכות עם חברים ניסיתי להתרכז בעבודה ניסיתי ללמוד תחומים חדשים ניסיתי ליצור משהו חדש ניסיתי לעצב את הבית מחדש ניסיתי ללכת לסרטים ניסיתי לצפות בTV ניסיתי ללכת לטיולים ניסיתי אתרי הכרויות ניסיתי לדבר בטלפון עם אחרות ניסיתי מדיטציות (וסוגים רבים) ניסיתי מועדון פו"פ ניסיתי להוריד את התמונות שלנו מתנשקים מהסלולרים, רקעים מע' הפעלה ניסיתי להוציא את המברשת שיניים ניסיתי להעלים מהעין כל זכר אליה ניסיתי יותר ספורט ניסיתי יותר אוכל ניסיתי יותר קניות ניסיתי יום שלם לא לחשוב עליה ניסיתי סופ"ש שלם לא לחשוב עליה ניסיתי לחשוב על הכל לחפש את כל הדברים הנוראים שעשתה ולהתרכז רק בהם ניסיתי לחשוב על כל הדברים הטובים והתכונות הטובות שגרמו לי כל כך לרצות ניסיתי עוד המון דברים, רק שדבר לא עוזר כשפתאום באמצע החיים סתם כך מתפרקים מכאב לא מוסבר רק אני מבין את מקורו..או כשמדברים עם אחר או אחרת ופתאום נדמה לי שהפרצוף שלה מולי.. הקל מאוד להתנדב לעזור, בזמן הנתינה לאחרים אט אט הצלקות שהותירה בנשמתי נרפאות את רסיסי הלב שוב מרכיב בסבלנות אין קץ וכפי שכתבה לפני אישה מאוד חכמה הגוף נרפא עצמו אנו רק צריכים לשדר לו בתדר הנכון. מכאן שולח את תפילתי שכל הצלקות שאנו (אלו שהגיבו בשרשור הזה) הותרנו בבני ובנות הזוג שהיו לנו ירפאו אפילו לפני הצלקות שנותרו אצלנו. שבוע של קסמים ניסים ונפלאות וחג אורים שמח
http://www.youtube.com/watch?v=a3MdWn_x5s8

confused14

New member
אומץ

לא מצליחה להשלים עם העובדה שהוא כבר לא שלי שהוא יכול להיות עם כל אחת ! אם רק היה לי האומץ להגיד לו - אני אוהבת אותך עדיין, אף פעם לא הפסקתי אולי ננסה לחזור ?! אבל אינלי .....

למעלה