איך שוכחים?

LIA07

New member
איך שוכחים?

איך שוכחים בנ"א שאוהבים?או שאהבנו? איך מונעים מהזיכרונות לצוף כל לילה? איך מונעים פגיעה חוזרת? אני והאקס שלי במצב לא נחמד בכלל אנחנו לא יכולים לחוד אבל גם אבל יכולים ביחד נפרדנו וחזרנו כבר כמה פעמים כל פעם מישהו אחר נפגע יותר....אבל שנינו נפגעים כל פעם מחדש מה עושים? איך חותכים את זה אחת ולתמיד ומחזיקים מעמד ? אני עדין אוהבת אותו.... הוא עדין אוהב אותי.... אבל פשוט זה לא מספיק.....לצערי

להתנתק...

עם כל הקושי. פשוט להתנתק. להודיע שזה מה שעושים. למחוק מספרים ודרכי התקשרות אחרות. לבקש עזרה של חברה טובה שתהווה חברה טלפונית בכל פעם שבא לך ליצור איתו קשר.

LIA07

New member
ניסינו להתנתק

התנתקנו לחודש ושוב חזרנו לדבר...וואז שוב נפרדנו ושוב חזרנו לדבר....ואז נפגשנו ואז שוב התנתקנו וזה חוזר על עצמו....וזה כואב כל פעם מחדש....אבל אני יודעת כבר שזה לא טוב לנו להיות ביחד עם כל האהבה שלנו (והיא גדולה מאוד) כל מה שיש באמצע מפריע לקשר להיות תקין מחקתי את מספרים (אבל מי צריך את המיספר? אני יודעת אותו מיתוך שינה) אז פשוט תגידו לי....איך לשכוח ממנו?

למלא את החיים.

יש המלצות טובות בטאגליינס

תגובה

אהבה בדרך-כלל מספיקה ומאפשרת להתגבר במאמץ על הקשיים האחרים. נסו לפתור ביניכם את העמותים בדיונים שלוים והגיוניים ולמצוא ביחד את סבתם. חשוב, שתדעו להתגונן במדה מתאימה ולשמור על זכויותיכם, כשתוקפים אתכם. אם אי אפשר להיות בקשר, כי הצד האחר לא אוהב, צריך לעסוק יותר בדברים שאוהבים ושמענינים אותנו, ואז נאהב יותר את עצמנו ופחות נצטרך אהבת אחרים.

למעלה