איך שוחים בטריאתלון?

ברק_ק

New member
איך שוחים בטריאתלון?

לאורך החוף או לעומק הים וחזרה (יעני בניצב לחוף)?

nirkebar

New member
בעקרון לעומק הים ולא לאורכו - מירי

תשובה מלומדת ממך. בכל מקרה השחיה היא פנימה לים עד מצוף ממנו בקו אנכי למצוף הבא וחזרה לחוף - מה שנקרא משולש.

ברק_ק

New member
אה הבנתי. תודה Lance. ויש לי...

שאלת המשך: אני רוצה להתאמן בשחייה כפי שנהוג לשחות בתחרות. הבעייה היא שאין לי נסיון בשחיה בים ואני חושש להתרחק מהחוף כי אולי יש שם זרמים חזקים שלא יאפשרו לי לחזור. ניסיתי לשחות במים רדודים לאורך החוף אבל הגלים מקשים. יש עצה?

Lance_Armstrong

New member
אף פעם אל תעשה את זה!!!

אף פעם אל תתאמן בים!!! מה אתה משוגע
! יש מכשירים מיוחדים שמתשמשים בהם בבריכות שחייה רגילות... זאת חגורה שיש לה כמו כוסות כאלה וזה מרגיז ומציק ומאט כמובן... אז מצויין בתור חיקוי לגלים... או שתלך לממדיון לבריכה שם הם עושים גלים כל חצי שעה למשך כמה דקות
סתם... טוב אז בקיצור... כדאי לך להצטרף לקבוצת שחייה שמאמנת לטריאתלון (בכלל לא משנה באיזה גיל אתה) והם יסדרו אותך ויהפכו אותך לבונבון
בהצלחה, איתי. נ.ב מאיפה אתה? בן כמה אתה?

אימון שחיה בים

תמיד בזוג לפחות ובחוף עם מציל. ניגשים למציל ומקבלים אישור לאימון ולמקום מומלץ מבחינת זרמים - הם יודעים הכי טוב. חשוב לשחות עם כובע ים בשביל זיהו ולא להיות בקרבת סירות אופנועים וכדומה. מומלץ לצאת 8 דקות לעומק ולחזור הלוך חזור ( עד 10 דקות אם אתה איטי יחסית 32 דק 1500 זה איטי 8 דקות מתאים ל 23 דקות) ניתן גם אחרי יציאה לקחת כוון מקביל הלוך חזור. בכל מקרה מעבר לקו הגלים. במקרה סחיפה יש לקחת בחשבון חזרה עד פי שניים זמן. מייקי

zinger d 1

New member
סוף כל סוף האיגוד..

פולט דברים של טעם ,ותודה רבה על הטרמפ!

yuvalhets

New member
דודו.....טרמפ?

אתה מעוניין שאני אקח אותך מחר טרמפ לנתניה? מה זה טרמפ? יחד עם האופניים? כבר אין בושה?

rmiri

New member
ברק_ק

מאיפה אתה? איפה אתה מתכוון לשחות? יכולת להגיע היום ולראות איך זה נעשה

ברק_ק

New member
נכון, יכולתי להגיע היום, אבל...

העדפתי להתאמן היום. אני מפ"ת ומתכוון לשחות בחוף הצוק.

rmiri

New member
ניר-תודה על ההפניה

כמו שניר אמר שוחים עם כיוון השעון בצורת משולש. לא נכנסים כל כך לעומק.

למעלה