איך שואבים נכון ?

גוזניץ

New member
איך שואבים נכון ?

אתמול בערב ניסיתי לשאוב כדי לתת ארוחת בקבוק אחת בלילה ויצא ממש מעט יחסית לזמן השאיבה -80 מ"ל בשעה וחצי-(זה מעט ?) אחרי כמה שאיבות נפסק הזרם והייתי צריכה להצמיד מחדש את המשאבה ואז הוא התחדש ושוב נפסק אחרי מספר שאיבות . עברתי כל כ-10 דק' משד לשד וממש הותשתי. בסוף כל מה ששאבתי לא הספיק והיה נדמה שרוקנתי את עצמי לגמרי מחלב כי הקטן קם כל שעה אח"כ לאכול. לפני אותו לילה נראה היה שאני מייצרת הרבה חלב כי כל הזמן דלף לי... מהלילה עד עכשיו (צהריים) הקטן נראה לא נינוח ורוצה ציצי כל הזמן... איך שואבים נכון ?

אלונה ע

New member
בשאיבות הראשונות לא יוצא הרבה חלב

משום שלגוף לוקח זמן להתרגל לפעולת השאיבה והמצב הולך ומשתפר משאיבה לשאיבה (את תראי
) אל תיבהלי, זה לא מדד לכמויות החלב שלך, תינוק יכול להוציא יותר ממשאבה. האם זו הפעם הראשונה שאת שואבת? באיזו משאבה את משתמשת?

אפרת_ח

New member
שאיבה בגיל 4 שבועות

טיפ טכני: השירשורים בתפוז "קופצים", כך שאם יש לך שתי שאלות באותו יום כדאי לך להוסיף את השניה כתגובה לראשונה, ואז זה מקל על העונות לראות את התמונה הכוללת. בגדול לא ממליצים בכלל על שאיבה וביקבוק לפני גיל 6 שבועות. מכיוון שהמטרה שלך היא להגביר חלב, אולי כדאי לשאוב ולהקפיא את מה שנשאב, אבל לא לתת בכלל בקבוק בלילה. מתן הבקבוק, בנוסף להנקה עם פטמות סיליקון, עלול לגרום לבעיות בטכניקת היניקה של היונק.

שאיבה

בתור אחת שאוהבת לעיין כדפי הפורום המדהים הזה אני מרשה לעצמי להכתוב לך ש80 לשעות הערב ז מעולה! ידוע כי בשעות הערב השאיבה הולכת קשה יותר ו 80 זה סבבה לגמרי שוב, לפי דעתי, כותבת לך בתור אחת עם ניסיון עשיר ביותר בשאיבות

למעלה