איך שהזמן רץ

M i k u s h

New member
איך שהזמן רץ

אז יום ראשון ה- 31/12 כבר כמעט פה. ביום ראשון אני אמורה להגיש עבודה סמינריונית ובכך לסיים את חובותי לאחד החוגים שאני לומדת. אבל... היום יום רביעי ומתוך 5000 מילים יש אולי 700. לא זז. אני לא מצליחה לפתח את העניין. מבחינתי יכולתי לסכם את העבודה הזאת בעמוד אחד - אולי. אין לי כבר כוחות. היום לא הלכתי לשיעורים שיש לי כדי לעבוד. אבל לא ממש הולך לי. נקווה שבסוף תהיה עבודה.... יש פה עוד אנשים שאמורים להגיש עבודות מסכמות יום ראשון? מה מצבכם? האם אני היחידה שתקועה? שיהיה יום חורפי נעים לכולנו

RichardSmith

New member
מזכיר לי...

חברה ללימודים באה אלי בבקשה... מעצבנת משהו. היא היתה צריכה להגיש עבודה, 8 עמודים, בהיסטוריה של המדעים. היא החליטה לכתוב על נשים מתמטיקאיות. היא העתיקה כמה קטעים והגישה. המרצה דחה את העבודה כלא מספיקה. אז נתן לה ניסיון נוסף אבל הוא בחר את הנושא: "מה הדבר הכי חשוב במתמטיקה?" ניסיתי לזבל על הנושא אבל לאחר שני עמודים נמאס כבר... ממש לא יודע איך אפשר לכתוב על זה 8... בהצלחה בכתיבת 5000 מילים... מה הנושא? אולי נוכל קצת לעזור.

M i k u s h

New member
הנושא

the dative alternation in the English language. סה"כ המרצה היתה מאד בסדר- היא נתנה לי שלושה מאמרים לקרוא ובעצם אני צריכה לכתוב את הדעות השונות שקיימות - לא משהו בשמיים. אבל הנושא לא ממש מעניין אותי. ובאמת שאפשר לסיים את העבודה בעמוד. אני לא טובה בלמרוח דברים ולנפח אותם. והנושא גם לא ממש מעניין אותי וחבל. אבל עשיתי טעות ונתתי לה לבחור לי את הנושא. עכשיו זה אבוד. נקווה לטוב. בסופו של דבר ביום ראשון אני חייבת להגיש את העבודה- אז משהו יהיה. לא ברור מה בדיוק. אבל משהו יהיה.

RichardSmith

New member
אוה!

הדייטים השונים בשפה האנגלית! אחלה נושא.
אני מקווה שבמסגרת החיבור צריך לכתוב גם על נשיקות צרפתיות.
או במילים אחרות: מושא השינוי בשפה האנגלית? אפשר לעלות לכאן את מה שכתבת עד כה?

M i k u s h

New member
אולי באמת

אני לא אעלה את מה שכתבתי כי אני לא גאה בזה בכלל. אבל ביום ראשון צריך להגיש את העבודה וזה מה יש אז אם כבר- אנצל גם לשאול שאלה.. הצלחתי לכתוב 2000 מילים (הורייי) אבל צריך עוד 3000 לפחות (ממש מייאש הקטע) בעיקרון סיימתי לכתוב את הדברים העיקריים של העבודה ואת העמדה של כל מאמר לנושא הנבחר. עכשיו רק צריך לנפח וזה דבר שאני ממש אבל ממש לא טובה בו. אז אני אוסיף דוגמאות אבל לא נראה לי שזה יעזור הרבה. אם אני אוסיף סיכום של קטעים מהמאמרים עם קטעים - שלפי דעתי בכל אופן - לא ממש קשורים לעבודה האם זה מקובל? זה נראה לי לא שייך אבל אני כבר לא יודעת מה לכתוב וזה הדבר היחיד שנותר. לדוגמא, הם מביאים איזה שהוא ניסוי שלפי דעתי לא ממש קשור לנושא העבודה שלי אבל הוא נמצא בניתוח הדברים שלהם האם להוסיף או לא? אם מישהו יכול לתת עצה- אודה לכם מאד אוף אני לא אוהבת להגיש עבודות שהם סתם פשוט סתם נקווה לטוב שיהיה ערב חמים ונעים

M i k u s h

New member
אני יודעת

אבל אין לי רעיונות אחרים. נגמרו. המוח ריק. חשבתי אולי לחפש פשוט דעה נוספת על הנושא אבל זה אומר עכשיו לחפש מאמר, לקרוא מאמר, להבין מאמר, לסכם מאמר וזה נראה לי יותר מדי אוף איזה יאוש אני ממש אבל ממש מיואשת טוב נמשיך לחשוב... תודה בכל אופן אם יש עוד מישהו עם עצה, רעיון, משהו אודה לכם מאד מאד

RichardSmith

New member
המממ....

קורס שלה, היא באה אלי בבקשה לעזרה שאכתוב לה הכל... היא לא ממש מסתדרת עם להקליד על המחשב ולא ידעה בכלל מה להקליד... כאשר היא הפילה הכל עלי, הרמתי ידיים.

guyopenu

New member
אין מילים הסמינריוניות האלה ממש כמו

עצם בגרון
אבל לא לדאוג יש מסיבת סילבסטר אומרים שהולך להיות אחלה
את מוזמנת ויש גם כרטיסים לסטודנטים בסה"כ 40 ש"ח יש לי קשר עם היחצן אם בא לך תביא כמה חברה ואני מארגן לך כרטיסים לכולם במחיר סטודנט !!!

Lir האחת

New member
איך הולך לך?

יום ראשון את מסיימת עם זה סוף סוף...רואה כבר את הסוף?

M i k u s h

New member
לא

אני תקועה. צריכה להוסיף עוד 3000 מילים לפחות ואין לי מושג מה לעשות הולך להיות סופ"ש קשה ארוך ומייגע

Lir האחת

New member
3000 מילים?

כמה עמודים זה עוד בערך? אולי הבעיה היא בניסוח שלך, שהוא מאוד תמציתי (?) אפשר לומר משהו במשפט ואפשר לומר את אותו דבר גם בפיסקה. תנסי אולי להרחיב את מה שכתוב, לפרט יותר נקודות שכבר קיימות, להוסיף דוגמאות וכדומה. סופ"ש אומנם קצת מייגע אבל יום ראשון את כבר מגישה !! זה יורד ממך
אז קדימה במרץ לסיים

M i k u s h

New member
כן

זה בערך עוד 10 עמודים אני בטוחה שיש לי בעיה בניסוח אני טובה בהלגיד דברים בתמציתיות ועכשיו אני צריכה לנפח את מה שכתבתי יהיה טוב נוסיף דוגמאות, נתפלסף, אולי נוסיף עוד דעה בסופו של דבר נגיד משהו ביום ראשון טוב או רע זה נגמר בשעה טובה!!!

M i k u s h

New member
שמחה לבשר

שהגשתי את העבודה.זהו נגמר. עבודה לא משהו בכלל אבל זה מה יש. עכשיו נשאר רק לראות אם אני אצליח לקבל ציון נורמלי למרות שאני בספק. העיקר שנגמר ואני צעד נוסף לקראת סיום התואר. יום טוב לכולם.

למעלה