~~~~~~~~איך ש'הו~~~~~~~~~

מצוטטת

New member
~~~~~~~~איך ש'הו~~~~~~~~~

זה נידמה שכולם רדומים אז או ש'זה יום חמישי שונה או שזו תוצאה של חורף ואנשים כבר נכנסו לMOOD , אפילו שבחוצה מרגיש כומו אביב עדין או ש'זו רק אני...... ~~~אבל שקט לי פה מידייי~~~ ~~~~ועוד בהתחשב שזה יום חמישי~~~~ ~~~~~וסופו כמעט של היום עבודה~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~))תתעוררו, מה קרה((~~~~~~
הVיקנד כבר כאן, לפחות עבורי......... הייידה , אני כאן רק להזכיר, יש ריח של עוד שבוע שחלף מספיק נסיבתי כדיייייל

שירלי6

New member
אני שקטה

כדי לא להפריע לו.. לא להפריע לו להכנס לסופ"ש הזה..המרגש הזה שמביא איתו את אהבת חיי.

מצוטטת

New member
תראי

ברור לי אני זו לא את.... נהיר לי שיש kind של שקט של הלפניי הסערה שהוא קסום.... ושיש type של ריגוש מיסתורי מתי מחביאין ת'מיסתורין של הצהלולים אבל לפ'מים כדאי לגוון , לא?

מצוטטת

New member
PO

אפילו דימיון כבר לא הכרחי לטקס + אבקניות בכלט רגע של {שיא} אושר ~לדעתי~

ורד 3

New member
אני

עייפה.... רדומה..... שבעה...... ומסופקת...... ושקט לי ..... יש לי עוד המון מטלות ..... עכשיו שוקלת אם לאכול את הפסק זמן ...כולה 2 קוביות כי זה המיני . הפיצפון...??? אז ? אם הקוטר של הצמיג הוא X אז הוא יהיה X +%$#@ ......אחרי חנוכה ..אללה הוא אכבר.

מצוטטת

New member
*******אוקי~דוקי*******

ת'עוררתם, טוב לי ושמיייייייייח יכולה בשקט לצאת לדרך
יאלללללללללללה צ'או

a n a t i 3 3

New member
מבטיחה להתעורר שאסיים לעבוד...

מישהו מוכן לומר לי מתי תשע
למרות שנהנת מכל רגע בעבודה

היום זה יום חופש

חג בסביבה הקרובה.. אמנם לא אצלי אבל עדיין חג..אז הכל שקט..אפילו הכלב לא העיז להעיר אותי מוקדם הבוקר.. ממש יפה בחוץ. שמש..חמים..ים. כניראה.

למעלה