איך שגלגל מסתובב... אובאמה תסבול, כל השאר תיהנו.
0 0bama1 New member 30/3/14 #2 זה לא מעניין אף אחד .מה שמעניין את בוחרי יש עתיד ,מי היה זה שהוציא לפועל את כל התוכניות שהוא הבטיח .כך שאני לא סובל בכלל .שיסבלו הקנאים שלא עשו כלום עד היום .
זה לא מעניין אף אחד .מה שמעניין את בוחרי יש עתיד ,מי היה זה שהוציא לפועל את כל התוכניות שהוא הבטיח .כך שאני לא סובל בכלל .שיסבלו הקנאים שלא עשו כלום עד היום .
I Immanuel Goldstein New member 30/3/14 #3 אם לא הבנת אז יהיר לפיד מנסה עכשיו ליישם תכנית סגנומנע את ישומה לפני 10 חדשים- והשתמש בדיוק באותם נימוקים בהם משתמשים עכשיו מתנגדיו של היהיר.
אם לא הבנת אז יהיר לפיד מנסה עכשיו ליישם תכנית סגנומנע את ישומה לפני 10 חדשים- והשתמש בדיוק באותם נימוקים בהם משתמשים עכשיו מתנגדיו של היהיר.
I Immanuel Goldstein New member 31/3/14 #5 אז אתה זה שקרא 7 פעמים את ההודעה הראשונה שלי ו-6 פעמים את השניה? אני מקוה מאד שאינך מזוכיסט.
I Immanuel Goldstein New member 3/4/14 #7 הסבר, נמק והדגם האם סגן סגן שר האוצר התנגד או לא התנגד להצעה דומה מאד לזו שסגן שר האוצר מקדם עכשיו ברעש וצלצולים או לא? פשוט וקל, שאלה של כן או לא.
הסבר, נמק והדגם האם סגן סגן שר האוצר התנגד או לא התנגד להצעה דומה מאד לזו שסגן שר האוצר מקדם עכשיו ברעש וצלצולים או לא? פשוט וקל, שאלה של כן או לא.