איך שגלגל מסתובב לו
שבוע טוב לכולכם. איך היה פסח? לא הייתי כאן הרבה זמן בגלל החג, נסענו לטייל ונהנו. עוד מעט אני אתעדכן במה שהפסדתי פה, קודם אני חייבת לפרוק קצת מהלב. היום בבוקר בעלי החליט לשפוך את ליבו, הוא סיפר שגילה את כל הסיפור למה הוריו לא בקשר עם סבתא שלו (אמא של האבא, החמות של האמא
) לא שלא הכרתי את הסיפור אבל זה עצבן אותי. בעלי הוא הבן הבכור, כשהוא נולד הוריו היו דלי אמצעים, וכך גם הורי אימו. לעומת זאת ההורים של האבא היה להם כסף. את הברית ההורים עשו אבל אז הגיע פדיון הבן ולא נשאר כסף. חמי ניגש להוריו וביקש עזרה אביו הסכים בשמחה, אלא שבדיוק אז חמי יצא למילואים וכשהוא לא היה בבית הוריו ניגשו להורי חמתי ועשו סצנה שיעזרו גם הם. בסופו של דבר דוד של חמתי עשה את הפדיון שהיה נראה כמו הלוויה. מאז חמתי מסרבת לסוע אליהם, להתקשר להגיד חג שמח, ובנוסף מרעילה את כל הנכדים נגד הסבתא (הסבא נפטר). לאחר שאנחנו התחתנו התקשרתי בראש השנה לומר חג שמח וכשחמתי שמעה זאת היא כל כך התעצבנה. עד כאן סיפור שלהם. עכשיו שימו לב לדימיון בן הסיפורים. עבר אלי הריון קשה, ניסינו במשך2 וצי להרות, בסופו של דבר ההריון הושג ע"י הפריית מבחנה, נשלחתי לשכב בבית החל משבוע 14, כמובן שחמתי אפילו פעם אחת לא התקשרה להציע עזרה או לשאול לשלומי. במהלך כל ההריון היא אמרה "חבל שאין לכם תאומים" אחד אני לא הצלחתי לסחוב אז היא עוד מאחלת לי 2? בסופו של דבר הילד נולד מוקדם ואם סיבוכים. כמובן שהלידה היתה קיסרי, גם ככה הוא היה במצוקה. במהלך השמירה בבית חולים חמותי עוד העיזה לומר לי "תנסי ללדת רגיל, כדי שלא תפסידי את הפדיון, אני צריכה חוייה מתקנת" היה מה שהיה ובגיל חודש וחצי עשינו ברית. משפחתו של בעלי בעלת קייטרינג, הרי ברור מעליו שהם יארחו את הברית לא? יומיים לפני הברית חמותי מכריזה שאנחנו צריכים לשלם. ועוד 13 דולר למנה. אני יחד עם אבי מיד ערכנו חישובים והגענו למסקנה שנעשה ברית לבד, נקנה צרכים גבינות בייגלים וסלטים ונעשהברית ב8 שקל לאורח. בסופו של דבר אבא שלי ביקש לשלם. לאחר שיחה עם בעלי והורי הגענו למסקנה שלא כדאי לעשות סיפור מהכל ולשם שלום בית נתנו להם לעשות את הברית. לאחר החיתוך, כשכל האורחים התיישבו לאכול ואני נסיתי להרגיע את הפשוש חמותי מופיע ואומרת "רדי לאכול, אני אגיע אותו, לי יש יותר ניסיון" היא המשיכה להציק עד שאמא שלי הופיעה ובקשה ממנה להשאיר אותי לבד. היא הבהירה לה שאני האמא ולא היא ושאני צריכה ורצה להתמודד עם הבן שלי. עד כאן הסיפור שלנו. חמותי מאד לא רוצה שקשרים יתנתקו ביננו, חשוב לה שלא נהיה כמו חמותה. אז איך לעזאזל היא עושה הכל אותו דבר
ואל זה נאמר איך שגלגל מסתובב לו רק שבסיום שלנו אני קצת יותר חזקה ממנה ודואגת שלא לנתק את הקשר ואפילו יוזמת ביקורים אצלה. פסיכית שכמותי הא?
סינדי
שבוע טוב לכולכם. איך היה פסח? לא הייתי כאן הרבה זמן בגלל החג, נסענו לטייל ונהנו. עוד מעט אני אתעדכן במה שהפסדתי פה, קודם אני חייבת לפרוק קצת מהלב. היום בבוקר בעלי החליט לשפוך את ליבו, הוא סיפר שגילה את כל הסיפור למה הוריו לא בקשר עם סבתא שלו (אמא של האבא, החמות של האמא