איך שגדלנו?????../images/Emo65.gif
אני לא מפסיקה להתפעל מכל הכתוב. אני מבקרת בפורומים אחרים אבל יש המון שטחיות ורדידות אמנם לא בכולם אבל הרוב , שלנו הפורום הכי חם, מעניין, כייפי, משעשע , סקסי, ומוצלח, יש המון חברים חדשים וזו הזדמנות לברך את כולם ,,ואותך שוגי שתוך יומיים הפכת לבן בית ממש , כנראה מישהו ויתר לך על החדר שלו??? היו לנו שני ימי הולדת
והודעות מצחיקות מחרמנות ועצובות ועניניות... אני כבר מכירה את הנפשות הפועלות כאן, שאני כמעט בודאות יודעת, מה תהיה התגובה של כל אחד מאיתנו, למשל כשאלכס מרגיע את מלכת השמש, או כשפסי עונה לאביאל על הודעות הזימה שלו, הרי זה כל כך צפוי מראש שזו תהיה תגובתם..(וזה כמובן במובן החיובי והכל מתוך אהבה). אני כל כך אוהבת את כולם ואני לא אציין שמות כי כולם מיוחדים עבורי , ואתם הבית השני שלי,,וכבר מתרגשת לקראת מיפגש..הכל כל כך אמיתי שזה מדהים לאיזו רמת כנות ופתיחות הגענו בפורום הזה. אני לא יכולה לענות על ההודעות אבל האמינו לי שעל כל הודעה יש לי תשובה וחבל כי כל תשובה שלי תביא את ההודעה הישנה לראש העמוד . אז אוהבת אתכם מאוד באמת ובתמים גילה
אני לא מפסיקה להתפעל מכל הכתוב. אני מבקרת בפורומים אחרים אבל יש המון שטחיות ורדידות אמנם לא בכולם אבל הרוב , שלנו הפורום הכי חם, מעניין, כייפי, משעשע , סקסי, ומוצלח, יש המון חברים חדשים וזו הזדמנות לברך את כולם ,,ואותך שוגי שתוך יומיים הפכת לבן בית ממש , כנראה מישהו ויתר לך על החדר שלו??? היו לנו שני ימי הולדת