איך שגדלנו?????

גילה37

New member
איך שגדלנו?????../images/Emo65.gif

אני לא מפסיקה להתפעל מכל הכתוב. אני מבקרת בפורומים אחרים אבל יש המון שטחיות ורדידות אמנם לא בכולם אבל הרוב , שלנו הפורום הכי חם, מעניין, כייפי, משעשע , סקסי, ומוצלח, יש המון חברים חדשים וזו הזדמנות לברך את כולם ,,ואותך שוגי שתוך יומיים הפכת לבן בית ממש , כנראה מישהו ויתר לך על החדר שלו??? היו לנו שני ימי הולדת
והודעות מצחיקות מחרמנות ועצובות ועניניות... אני כבר מכירה את הנפשות הפועלות כאן, שאני כמעט בודאות יודעת, מה תהיה התגובה של כל אחד מאיתנו, למשל כשאלכס מרגיע את מלכת השמש, או כשפסי עונה לאביאל על הודעות הזימה שלו, הרי זה כל כך צפוי מראש שזו תהיה תגובתם..(וזה כמובן במובן החיובי והכל מתוך אהבה). אני כל כך אוהבת את כולם ואני לא אציין שמות כי כולם מיוחדים עבורי , ואתם הבית השני שלי,,וכבר מתרגשת לקראת מיפגש..הכל כל כך אמיתי שזה מדהים לאיזו רמת כנות ופתיחות הגענו בפורום הזה. אני לא יכולה לענות על ההודעות אבל האמינו לי שעל כל הודעה יש לי תשובה וחבל כי כל תשובה שלי תביא את ההודעה הישנה לראש העמוד . אז אוהבת אתכם מאוד באמת ובתמים גילה

avielss

New member
גם אנחנו אוהבים../images/Emo23.gif

אתכם .הורי הפורום.גילה ועופר את הבית .בית תפוז. ואת המשפחה.שכל יום רק הולכת ומתרחבת.

AlteX

New member
אני כזה צפוי? חכו חכו... ../images/Emo8.gif

גילוש על שהזכרת לנו... והרי הכל בזכותך ובזכות עופר, שהקמתם את הבית הזה ובניתם בו המון חדרים מלאי אור
, חום
ואהבה
. שחיש מהר החדרים מתמלאים, אך תמיד ישאר מקום לעוד ועוד אנשים מתוקים, שיוסיפו עוד המון אור
, חום
ואהבה
לבית
האין-סופי הזה! אלכס-חולה-התרגשות מיאו! נ.ב. טוב, נו, גם הפעם הייתי צפוי... במיוחד ה-מיאו...

למעלה