איך רושמים עסק ועוד

ofekbd

New member
איך רושמים עסק ועוד

לאחר התלבטות ארוכה החלטתי לפתוח כאן עסק שייבא תוספים למזון. החברה בארץ היא בבעלות משפחתית ואני כאן אהיה הנציגות. התוספים בהם מדובר הם משהו בסגנון תוספות לאורז, חביתה, גרנולה בר וכו'. המוצרים הם בהכשר הבד"ץ. מלבד השוק היהודי אליו אני מעוניינת לפנות קיימות גם הרשתות האמריקאיות וחנויות טבע (בטווח הרחוק יותר). אנחנו גרים ב Fort Worth טקסס ולא ברור לי היכן אני רושמת את העסק , האם זו העיריה או במקום אחר. האם שם בודקים אם שם החברה אינו בשימוש. דבר נוסף, האם יש אתרים ברשת בהם ניתן לבדוק תערוכות בתחום בכלל ולמגזר היהודי בפרט? זהו בנתיים תודה שהגעתם עד הלום, אני בטח אנדנד שוב

נכנסים למשרד של H&R BLOCK ....

פותחים ספר טלפונים מקומי.... יש מיליוני משרדים של רואי חשבונות שלהם ברחבי ארהב ומבקשים מהם עצה אם עדיף לפתוח חברה בע'מ(לזה צריך עו'ד) או LLC או SOLE PROPRIETORSHIP(זה הכי זול)... ושלום על ישראל זהו

zoti

New member
את מתכוונת לרשום חברה בע"מ ?

או להיות עוסק קטן ? אם זו חברה בע"מ אז את צריכה עו"ד שיכין לך את המסמכים לרישום. אח"כ שולחים את המסמכים האלו לחברה באוסטין שעושה את הרישום בשבילך בסטייט. העו"ד שלי עשה לי את ההכנה של המסמכים בחינם והחברה השניה גבתה כ$300 כולל הרישום. אם את מתכוונת להיות עוסק קטן כל מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לקאונטי ולרשום את העסק שלך. העלות נמוכה מאד ושם יבדקו במקום אם השם שאת רוצה כבר תפוס.

ofekbd

New member
יש לי בחודש הבא

פגישה עם רו"ח ואז אני אדע האם כדאי להתחיל כעוסק קטן או כחברה בע"מ. כרגע הכל נראה לא ידוע אני מקווה שהוא יעזור לי להבין את כל הניואנסים הקטנים שאני לא מודעת להם.

Ani15

New member
סליחה שאני מתערבת

את צריכה אאל"ט אישור FDA לייבוא מוצרי מזון, וזה, אני חושבת, הולך להיות הבעיה העיקרית שלך. אין לי מושג איך עושים את זה, אבל זה עשוי לקחת זמן וכסף.

ofekbd

New member
יש אישור של FDA

מבחינת אישורי המזון הכל מסודר ומאורגן כפי שצריך.

למעלה