איך ראיתם?

omrisupersayan

New member
איך ראיתם?

איך ראיתם את כל הפרקים באנגלית? זה היה מלפני מלא זמן בטלוויזיה!!!!!!!!!! ומה אתם הורדתם את כל הסידרה מהאינטרנט????????????????????????????????????????????????????????

Brolly

New member
רק לידיעתך האישית, די בי זי עצמה

הסתיימה בשנת 94, ותורגמה לפני יחסית הרבה זמן לא כל כך קשה היה למצוא את הפרקים בתוכנות שיתוף.. וזה לא בלתי אפשרי להוריד את כל הסדרה....

URNFS

New member
דבר בשם עצמך

אתה יודע איזה קשה למצוא פרקים בSUB למי שלא מבין במירק? (וגם למי שכן,האמת.שאלו את YOO)

bebi vegeta1

New member
ולא לשכוח שחלק מהפרקים בכלל לא

יצאו הרי בdvd כי funimation עוד לא שיחררו ומהמקור היחידי שתכלס משתמש בdragonbox זה ahq וahq רק עכשיו השיגו את cell saga ואת saiyan saga אז אולי קל למצוא את הrm אבל זה מעפן...

URNFS

New member
hai!

לי עוד היה מזל והתחלתי להוריד בתקופה טובה יחסית לפרקים ביפנית (טוב,בעצם רק בגלל שהיה בנאדם אחד שהורדתי ממנו הכל,שנעלם במקריות אחרי שסיימתי את הסדרה O.O ).היום כמעט ואין דרך להשיג פרקים ביפנית.

bebi vegeta1

New member
האמת שלא כ"כ קשה יש לי את כל

הפרקים שahq ושאר hq הוציאו(בעיקר AHQ) זה לא כ"כ קשה יעני אולי הצגנו את זה כבלתי אפשרי אבל עובדה זה כן... אבל איטי זה גם שקשה להשיג את toei animation(אלו שבעלי זכויות יוצרים ביפן ומהם funimation קונים) הן גם מבחינה כספית לי אישית אין בעיה אני מתכוון להחזיק את db וDBZ רק בhq אהה וurnfs שוב תודה על שאז ענית על השאלה שלי בקשר להבדלים ביפנית לאנג' בזכות זה ופרק 185 ביפנית אני מוריד ביפנית

URNFS

New member
בלי בעיה

אני ממיר לSUB שלושים...אולי חמישים איש...ביום!. (האמת,לא.אתה היחיד
)

yoo

New member
אמממ...המרת אותי לסאב?

אני חושב שאני רציתי יפנית מרצוני החופשי... מעולם לא רציתי להסתכל על הדיבוב האנגלי

yoo

New member
XD

אתה קורא לי מבין במירק סוף סוף? איזה כבוד! XDDDDDDDD חברייה, הסדרה ביפנית קשה למציאה בימים אלו (עד לפני חצי שנה זה היה מאוד קל למצוא) אבל זה שווה את המאמץ תאמינו לי... מאשר לראות את הדיבוב האנגלי הקקי הזה... (והנה נפתח עוד ויכוח)

Sakura Chan

New member
חח אשקלוני...

הסיפור שלך התגשם כאן בפורום ^_^ חצי שעה אני צוחקת ^_^

Brolly

New member
מה שדיברתי עליו זה הדיבוב האמריקאי

זה למה שהזכרתי "תוכנות שיתוף"......

omrisupersayan

New member
בבבבקקשששההההה!!!!!!!1

תגיד לי איפה אני יכול למצוא את הפרקים?????????????????????? אני ממש רוצה לראות אתזה באנגלית!!!!!!!!!!!!!1

למעלה