איך קמים?? (ט')

michela3

New member
איך קמים?? (ט')

שוב נפילה ושוב נופלת עוד פעם מקיאה וככה זה ממשיך.
אין לי כבר כוח להתמודד עם זה ולקום כל פעם מחדש!
איך עושים את זה כל פעם מחדש?!?!
אני לא יכולה יותר לאכזב את כולם ולשקר.
איך ממשיכים הלאה?
:(

levshavur

New member
מיכאלה

שלום לך
אני חושבת שאין אנשים מושלמים ולכל אחד יש חולשות וישנן גם נפילות...וזה חלק מתהליך ההחלמה וגם אצלי, למרות שאני במצב טוב כבר בערך שנתיים (ובליווי צמוד של הפורום הזה.) עדיין יש לי נפילות לכמה ימים או שבוע ולמרות שזה קשה לפעמים ממשיכה הלאה,זה חבל להעצר בגלל זה ...אז אל תהיי קשה עם עצמך. אני חושבת שהדרך הטובה להגיב זה להמשיך הלאה בלי להסתכל על כל פעם כמו שכתבתי בתחתית של ההודעות שלי: כל יום הוא התחלה חדשה...כך אני מנסה לעשות עם הנפילות שלי...
הסתכלתי היום בבלוג שלי בתפוז (הפינה של לב שבור) וראיתי הודעות שכתבתי ב 2007 החל מההודעה הראשונה שלי עד היום וראיתי שיש הבדל כל כך גדול מאז ועד היום ודברים שהטרידו אותי אז כבר לא במחשבות שלי היום...ועדיין יש זמנים שאני במצוקה כי קשה לי, כי יש נפילה...
אני חושבת שאין טעם לשקר כי שקר סופו שייתגלה אז בשביל מה להמשיך את זה? במה זה עוזר לך?
לבשה.

מיכאלה

אין דרך בלי נפילות. בכל דרך יש קשיים ועליות וירידות. וזה בסדר.
התדירות של הנפילות, עומק הנפילה וכמה מהר את קמה ממנה,
אלו הפרמטרים שמעידים אם יש התקדמות בדרך באופן כללי.
מה את אומרת? יש שינוי בפרמטרים האלו? התדירות בין נפילה לנפילה פוחתת? הזמן שבו את במקום הרע למטה מתקצר? או שלהפך?

כך או כך, לא לספר את האמת על מצבך משאיר אותך מאוד לבד, וכשאת לבד את עם הרבה פחות כוחות להתקדם, הרבה פחות מוטיבציה.
יש מישהו שכן יודע את האמת על מצבך? שיודע כשאת בנפילה?

למעלה