איך קור'ים ל-PDA שלכם?

AYELET1

New member
ואני עונה ראשונה:

הפאלם הנוכחי נקרא סקסי טקסי. טקסי כי הוא ה-TX וסקסי כי זה מתחרז. לפוקט ה-3715 קוראים עלק התותח. יש צורך לפרט סיבות?.... ה-4700 נקרא פוצי - כי בהתחלה תליתי בו תקוות רבות והוא היה... פוצי... עד שהתברר שישנה טעות קלה בניקוד
לאחר מכן הוא נקרא פשוט "האידיוט". ה-T3 נקרא המלך. השם הגיע מפורום פאלם. בכל פעם שהייתי כותבת שאני מחכה ל-T2 (כן כן, זו אינה טעות מקלדת...) היה מוסיף Weberico שזה המלך. בין לבין היו מכשירים ששמם נקבע בישראל כ"דביל" (אלו היו תאומים בנפש של אותם הקרואים "האדיוט").

טוב, ע"פ המכשירים:

לג'ניוס לא טרחתי לתת שם. הPALM III היה "פאלם" הIIIC היה "היומן הכבד" או "היומן הצבעוני" הCLIE 615 היה "הכוכב" הT3 היה "הילד" ה4700 היה "darth" (היה לו נרתיק מגנזיום שחור ששיווה לו מראה של דארת' ווידר) לUX50 אין שם יחודי (אני קורא לו "הסוני") וממש לפני יומיים שלושה הגיע מכשיר חדש (RX1950) ששמו ינתן לו אחרי שאתעסק איתו קצת (הצעות יתקבלו בברכה)

BravoMan

Active member
הם...

אף פעם לא חשבתי לתת שם לJAMIN, גם ככה יש לו לפחות שש שמות...

2cookie

New member
ל-wizard יש הרבה שמות

השם החביב עלי הוא "אבוקסיס".

מר ON

New member
יוליוס כי יש ל-6915 את כל התכונות

של קיסר. שנים המתנתי לשדרוג ה - Vx למכשיר כזה. יוליוס כי בקצב הזה אני אשלח את ברוטרוס לרצוח אותו. אני לא מרוצה מהקליטה של הטלפון של יוליוס. אני עוד אברר מה מקור בעיות הקליטה ואז אכתוב את חוות דעתי על הקיסר.

cnipmh

New member
אני לא

קורא בשמות לpalm -m100 קראתי פאלם ולפוקט Dell x50v אני קורא פוקט (והוא בא :) ... ) אבל זה רעיון נ.ב אישתי קוראת לו "נו ההוא.. שלך ..."

כיום אני עם אלברט

(5940) ההסבר פשוט - הוא הכי חכם (אפילו בעולם שבו הכל יחסי). כמובן שבימי ה Orgenizers של קסיו הם נקראו קסיוס. לפאלם פיילוט ולפאלם III לא היו שמות ("הפאלם"). לפאלם 515 קראו ווילהלמינה אבל אני לא זוכר כבר למה. לזייר 71 ולזייר 72 קראתי פשוט זייר. ל Dell קראתי דלה (Della קיצור של Dell Axim). אבל עכשיו, כאמור, אני ברומן אמיתי עם אלברט.

Y. Welis

New member
אולי בילי -> וילהלמינה

כך אני לפחות קורא לבילי מוסקונה-לרמן.

למעלה