איך קורה שמישהו שולח לי הודעה כמו אוטומטית ברגע שאני נכנס??? איך משנים את הצבעים שלח הכתב במירק?
E emega New member 8/4/02 #1 איך קורה שמישהו שולח לי הודעה כמו אוטומטית ברגע שאני נכנס??? איך משנים את הצבעים שלח הכתב במירק?
H havlaz New member 8/4/02 #2 מזאת אומרת כמו? אוטומטית שאתה נכנס? לאן? לחדר? זה לא בעיה on *:join:#: if ($nick != $me) { msg $nick welcome to $chanאתה רוצה לראות את הצבעים שאתה כותב או שאחרים כותבים בצבע אחר, או שאתה רוצה לכתוב בצבע אחר?
מזאת אומרת כמו? אוטומטית שאתה נכנס? לאן? לחדר? זה לא בעיה on *:join:#: if ($nick != $me) { msg $nick welcome to $chanאתה רוצה לראות את הצבעים שאתה כותב או שאחרים כותבים בצבע אחר, או שאתה רוצה לכתוב בצבע אחר?
E Err0r New member 8/4/02 #3 בלע הרסת לו את הרימוט ../images/Emo13.gif שכחת את ה- } בסוף... on *:join:#: if ($nick != $me) { msg $nick welcome to $chan }
בלע הרסת לו את הרימוט ../images/Emo13.gif שכחת את ה- } בסוף... on *:join:#: if ($nick != $me) { msg $nick welcome to $chan }
H havlaz New member 8/4/02 #4 תוותר לי כי אני חולה ../images/Emo104.gif וישר אחרי ההודעה הלכתי לישון עד 6?