איך קוראים?

אליסיטה

New member
איך קוראים?

מה השם של החלק שמכסה את שדה הראיה של הסוס, משני צידי העיניים? תודה מראש

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif תומאר לי דבר מה...

כמה פעמים כבר עלתה כאן השאלה הזו? למה עוד לא השכלת ללמוד כי זה סכי עיניים (ולא סך עיניים)? אז זה נכון שאי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים?

הורסמאן

New member
אז בואי אני אגלה לך

בתור כלב זקן, אני אף פעם לא זוכר. אז כל פעם שמישהו שואל, אני כותב blinkers לוחץ על תוכנת התרגם ויוצא לי, סכי עיניים ברבים, או סך עיניים ביחיד. מאחר והשאלה היתה "מה החלק הזה" ולא "מה החלקים האלה", התשובה צריכה להיות סך עיניים. ברור שאת לא חייבת להסכים, אך על פי רוח ההסכמה ששוררת בפורום כרגע, כדאי לך. :)

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif טוב...

אם הסכי הוא רבים לשתי העיניים ואם סך הוא היחיד הרי שהוא לעין אחת משמע סך עין ואם אני מסכימה, מה אני מקבלת?

הורסמאן

New member
תקבלי קישור

לבבילון. לכשתפעילי אותו, תוכלי לראות שכותבים סכי עיניים ברבים, וסך עיניים ביחיד. או יותר מדוייק, סך-עיניים.

הורסמאן

New member
אין בעיה אליסטה

אנחנו פשוט לא מבינים איך זה שמכל כמות הציוד והאביזרים השונים שקיימים, משום מה השאלה הזאת קופצת כל כמה שבועות. ברור שזאת לא אשמתך, (כמו שזה לא אשמה של אף אחד אחר). ואף אחד לא מפנה את הפליאה אליך.

../images/Emo207.gifסתם משהו ששיעשע אותי../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

באתר SOOS שמו מצגת חדשה על איך להתאים אוכף לסוס ולרוכב. אז חוץ מזה שהדגימו רק לגבי אוכף ווסטרן, הנה אחת מהשקופיות שיש שם
: כמובן שביקשתי מהנהלת האתר שיתקנו את הטעות המביכה...

הורסמאן

New member
יכול להיות

שהכוונה פשוט היתה להראות כי לוו'לטז משתמשים בחגורה שנוצרה לשם כך, ולא באוכף קפיצות, למשל?

../images/Emo122.gif טוב, אני סתומה לגמרי../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

מה שקרה הוא שקראתי מהר מדי ולא שמתי לב שכתוב "לא" לפני ה"נשתמש באוכף....". נו, חוסר תשומת לב.
סורי, טעות שלי, מתנצלת. (ועכשיו תנסו גם אתם לקרוא בלי ה"לא").

למעלה