איך קוראים לשיר

איך קוראים לשיר

"כי חלפו להם שירי וחלפו לי לילותי, המילים כמו איבדו כל ערך" ייתכן "שיר הפייתן"

מצאתי ../images/Emo13.gif נקרא "תקוות ימי"...

מילים ולחן: שייקה פייקוב. אני פייטן פייטן פשוט פורט ושר עלדרך את רחשי ליבי אחרוט בקולמוסי הדק אבל היום ידיי שותקות ונישמתי עצבת שירתי גועה וניגוני חדל תקוות ימיי פילסו לי דרך אורחות חיי כרעו כרעו על ברך כי הלכו להם שירי וכבדו לי לילותי המילים מילים כמו איבדו כל ערך כי הלכו להם שירי וכבדו לי לילותי המילים מילים כמו איבדו כל ערך אני פייטן פייטן עצוב פורט ושר על דרך בימי שלוה קולחים שירי כמים צוננים אבל עתה במיתרי גונחת רק הרוח וחדרי ליבי עונים לה והומים תקוות ימי... אני פייטן פייטן פשוט פורט על דרך ראיתי כבר ימים טובים מאלה ידידי ואאמין כי עוד יבואו גם יפים מאלה הזמנים שרק הכסיפו לי שנותי תקוות ימי...

giba70

New member
מצטרף, שיר נפלא

שנים שלא שמעתי אותו... למה שלא נשיר אותו במפגשים, במסגרת ריענון הרפרטואר?

giba70

New member
...לבית פרידמן, מפוספסת?

האם גם היא צריכה להיכנס לסקר שלנו? מה אתם אומרים? אני מאוד אהבתי את הביצוע שלה בשיר הנ"ל.

השיר תקוות ימיי

אגב, ישנו ביצוע שיצא בתקליט שבו ישעיהו (הידוע בשם שייקה) פייקוב מבצע את השיר הנ"ל

ilovemusic

New member
ואילו אתמול ב"נדודי שירה"

היתה התוכנית "אולפןזמר עם שייקה פייקוב" ובה ביצעו את השיר רביעיית זמרים (דלית כהנא, בני נדלר, אילן ליבוביץ ושכחתי את שמה של הזמרת הרביעית) כשעל הפסנתר שייקה פייקוב בכבודו ובעצמו - ביצוע לא רע בכלל, אבל לא משתווה למקור

זהו? כולם נדבקו ../images/Emo8.gif

מגפת שייקה פייקוב פשטה בפורום... מעולה! עשיתי את שלי... (ועכשיו יהיה מי שיקפוץ ויגיד: מה אתה רוצה? אהבנו אותו גם לפניך. מה אתה משוויץ...
- אז לא אכפת לי. העיקר ששייקה זוכה לכבוד הראוי לו).

פייקה שייקוב

היה ויהיה תמיד סיבה למגפה שלא כדאי להחלים ממנה. תודה לגשרים שהפיץ. ולכולנו שנדבקנו.

בבקשה דודה'לה

סבתא של גנגי תמיד אמרה לי אם תמשיך ללחכת ככה בחולצות קצרות בחורף ובלי סוודר אתה תחלה ובסוף תדביק את כולנו. פרזיט. דגנרט. חולירע. וכמו כל פולניה טובה ("פולניה - טובה" דבר והיפוכו) היא אמרה וצדקה. לבריאות, ממל'ה, גיזונטה...

אני שמעתי פעם את הביצוע

בוודאות זה הוא שר את זה (אי אפשר לטעות בקול שלו). גם בפזמונט רשום שהוא מבצע את זה.

למעלה