איך קוראים לשיר ומי שרה/ים את השיר בסוף עונה2 שבאפי עוזבת את סאנידייל
T the number1 fan New member 7/11/02 #1 איך קוראים לשיר ומי שרה/ים את השיר בסוף עונה2 שבאפי עוזבת את סאנידייל
T talrv New member 7/11/02 #2 Sarah McLachlan - Full of grace שיר נהדר, כמו הרבה אחרים מהשירים שלה.. Angel ו- I will remember you, elswhere, Building a mystery, I love you, good enough וזה רק מה שעולה לי לראש כרגע.. תהנה/י...
Sarah McLachlan - Full of grace שיר נהדר, כמו הרבה אחרים מהשירים שלה.. Angel ו- I will remember you, elswhere, Building a mystery, I love you, good enough וזה רק מה שעולה לי לראש כרגע.. תהנה/י...
I Idomania New member 7/11/02 #3 אותה שאלה..../images/Emo58.gif6 רק בסוף של 6x22 אני יודע שזו אותה זמרת אבל איך קוראים לשיר?
T talrv New member 7/11/02 #4 "Prayer of St. Francis" באמת של אותה זמרת.. אני לא ממש זוכרת את השיר, אבל חיפשתי בשבילך וזה השם..
I Idomania New member 7/11/02 #6 ועוד שאלה.. פעם אמרו את זה פה... איך קוראים לשיר של הפרומו של אנג´ל בסטאר וורלד של העונה השנייה?? ודרך אגב ידעתם שfull of grace הופיע גם בדוסון קריק...
ועוד שאלה.. פעם אמרו את זה פה... איך קוראים לשיר של הפרומו של אנג´ל בסטאר וורלד של העונה השנייה?? ודרך אגב ידעתם שfull of grace הופיע גם בדוסון קריק...
T talrv New member 8/11/02 #9 ידעתי על פול אוף גרייס ../images/Emo13.gif... כשהורדתי את השיר היה רשום full of grace (Doson Kreek) אני לא ממש חושבת שרושמים קריק ככה, אבל הבנתם את הפואנטה..
ידעתי על פול אוף גרייס ../images/Emo13.gif... כשהורדתי את השיר היה רשום full of grace (Doson Kreek) אני לא ממש חושבת שרושמים קריק ככה, אבל הבנתם את הפואנטה..