איך קוראים לסרט הזה..?
ת תאירושקה New member 11/8/05 #5 ודרך אגב... סרט מדהים אהבתי לאללה וגם את העובדה שהוא משחק שם בערך בן.. 27 או 28 חיחיחיח.. איזה חמוד הוא...! (במאחורי הקלעים...!)
ודרך אגב... סרט מדהים אהבתי לאללה וגם את העובדה שהוא משחק שם בערך בן.. 27 או 28 חיחיחיח.. איזה חמוד הוא...! (במאחורי הקלעים...!)
D didi1309 New member 11/8/05 #6 נגה!!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי!! זה מהמספריים של אדוארד!! ה' ישמור!!! אה לכל חברי הפורום- יש למישהי/ו ביקורת או תגובה או משהו על הסרט "שאיפות"?? מה אתם אומרים עליו?
נגה!!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי!! זה מהמספריים של אדוארד!! ה' ישמור!!! אה לכל חברי הפורום- יש למישהי/ו ביקורת או תגובה או משהו על הסרט "שאיפות"?? מה אתם אומרים עליו?
B bobit marely New member 11/8/05 #9 הסרט שאיפות../images/Emo70.gif הסרט הראשון שראיתי,בו נידבקתי במחלה שניקראת "ג'וני דפ". סרט מדהים ועמוק יש בו הכל,אהבה,משפחה,סקס,סמים ורוקנרול. מומלץ ביותר-תהני מותיייקקק
הסרט שאיפות../images/Emo70.gif הסרט הראשון שראיתי,בו נידבקתי במחלה שניקראת "ג'וני דפ". סרט מדהים ועמוק יש בו הכל,אהבה,משפחה,סקס,סמים ורוקנרול. מומלץ ביותר-תהני מותיייקקק
S Sap Sparrow New member 11/8/05 #10 אני אישית מאוד אהבתי ג'וני משחק מעולה בכל סרט גם ככה אז מה זה משנה, שם הוא פשוט מדהים, ואני חושבת שזה מבוסס על סיפור אמיתי.זה עצוב קצת .אבל ג'וני כ"כ יפה שם.. ג'ורג' יאנג שווה לראות.
אני אישית מאוד אהבתי ג'וני משחק מעולה בכל סרט גם ככה אז מה זה משנה, שם הוא פשוט מדהים, ואני חושבת שזה מבוסס על סיפור אמיתי.זה עצוב קצת .אבל ג'וני כ"כ יפה שם.. ג'ורג' יאנג שווה לראות.
י ילדת סיקסטיז New member 11/8/05 #12 שאיפות זה ה-סרט. וכמו שבתאל אמרה כבר - באמת יש בו הכל. סרט מדהים, וג'וני הורס שם. בין הסרטים הטובים ביותר של ג'וני ללא ספק.
שאיפות זה ה-סרט. וכמו שבתאל אמרה כבר - באמת יש בו הכל. סרט מדהים, וג'וני הורס שם. בין הסרטים הטובים ביותר של ג'וני ללא ספק.
D didi1309 New member 12/8/05 #18 עוד שאלה... ידוע לכם אולי..מי מדבב לעברית את ג'וני בסרט "צ'רלי בממלכת השוקולד'? סתם, מתוך סקרנות...
ס סבתא יש רק אחת New member 12/8/05 #21 אני רואה שככבר אמרו לך הכל../images/Emo13.gif אז למה את מחכה?!?!?! רוצי לראות את הסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רואה שככבר אמרו לך הכל../images/Emo13.gif אז למה את מחכה?!?!?! רוצי לראות את הסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D didi1309 New member 12/8/05 #22 חחח...כן.. השאלה רק איפה לאזעזל אפשר להשיג את הסרט... טוב אני אמצא כבר..חח..תודה לכל הממליצים למיניהם...
חחח...כן.. השאלה רק איפה לאזעזל אפשר להשיג את הסרט... טוב אני אמצא כבר..חח..תודה לכל הממליצים למיניהם...
ס סבתא יש רק אחת New member 13/8/05 #25 יש הרבה ביס ובהוט... ואם יש לך בלוקבאסטר קרוב סביר שתוכלי להשכיר אותו שם