איך קונים מצעי סאטן ?

צבריקו

New member
איך קונים מצעי סאטן ?

אני לא מבין גדול בבדים אבל קראתי שאיכות בדי הסאטן נקבעים לפי צפיפות החוטים (לאינ'ץ מרובע) מ 144 ועד 300 בבדים איכותיים מאוד. באתרים בנט ישנם מצעים בין 144 ל 280 (צפיפות) האם למישהו כאן יש ניסיון בבדים ויכול להגיד האם 144 מספיק טוב ( נעים ולא מתקמט ) או ללכת על מצעים 280 ? כל תובנה בנושא תתקבל בברכה.

צבריקו

New member
מקפיץ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

../images/Emo6.gif

אני חייבת לומר שאני לא מבינה מה ההתלהבות ממצעי הסאטן. פעם נורא מזמן, כשעוד הייתי צעירה ומהממת החלטתי לקנות ליום הנישואין שלנו מצעי סאטן. הלכתי לכיתן , קניתי סט באיזה 700 ש"ח (של אז...) ואצתי רצתי הביתה. קניתי לי לבנים סקסיים, הרבצתי אמבטיה ריחנית, התבשמתי כולי והיידה... התכוננתי למסיבמבה. החשמונאי כמעט נפח נשמתו מרוב התלהבות ובבואנו להביע שמחתנו החלקנו לקיבינימט כי זה פשוט פאקינג מחליק. אז... אם אתה מתכנן ליל עינוגים מושחת - קח בחשבון שה יהיה ייותר ליל סנפלינג וטיפוס הרים, כי אם לא תקשור אותה ואת עצמך - אתה בדרך לריצפה, ואם זהאת סתם רכישה לפינוק עצמי אז קח בחשבון שצריך לקשור את הכרית כי גם היא מחליקה. אז, מה אתה אומר... אתה בכל זאת הולך על זה?

אני אגיד לך משהו ...

תארי לך שהיום אני הולכת על הקטע, את יודעת כמה קילומטרים של חבל אני אצטרך ? אז בואי נסגור על זה שקודם דיאטה , טוב?

kdr

New member
על וולקרו שמעת ?

או סקוטצ'ים בסלנג. הכרית והחשמונאי לא יזוזו. אני אישית מאוהב במצעי פלנל בחורף.

נראה לך???

אם החשמונאי לא יזוז אז מי יזוז? שאני אזוז????????????? כה אמרה בז'יז'ינה פודגייצקי (אין לי מושג מי זאת, אבל לא יכולתי לחשוב על םש יותר פולני מזה...)

אני גם אוהבת פלנל בחורף

נכנסים למיטה והיא פשוט לא קרה. אגב, ביום שהחלטתי שאני מוכנה לזוגיות פרק ב' הפסקתי עם מצעי הפלנל, איתם פשוט אין טעם לחפש גבר שיחמם אותי בלילה

kdr

New member
אחרי פולניה סוג ב', יש לי פולניה פרק ב'.

זו לא חוכמה, אני בקיץ ישן עם פוך ופיג'מת חורף אה, שכחתי, המזגן מקפיא.

אל תשוויצי (למרות שיש לך במה../images/Emo8.gif )

החורף הזה גם לי יהיה עם מי להתכרבל כמו שצריך וכל לילה (רק שיחזור כבר ממילואים
)

rubber duckit

New member
עזבי לא בשביל ההתכרבלות, פשוט הוא כמו תנור

אז שולחים אותו 10 דקות קודם למיטה, אומרים לו שישכב בצד שלי ואחרי זה מעיפים אותו לצד שלו, תאמיני לי לא צריך פלנל ולא סדין חימום.
שיחזור מהר ובשלום

ועכשיו ברצינות -

אני לא מבינה בבדים בכלל (מציעה לך להרים טלפון לחנות בגדים ולשאול), אבל אני תמיד מהמחמירות. 280 זה המקסימום? לך על זה

מאקי

New member
מנסיון אין כמעט בארץ רמה טובה

הכי טובה שיש זה בקצה דיזינגוף.. אבל המחירים שם מוטרפים. לישראל לא ממש מביאים מצעים ברמה.. כאילו ששורדים כביסות..ולא חסכו ס"מ שיכנסו היטב מתחת למזרן.. אני מביאה את שלנו מגרמניה או ארה"ב. וגם אז רק איכותיים.. אין על להכנס למיטה מרשרשת ונעימה.. עם עוד מישהו שיודע לעשות רעש. עוד לא קניתי בחיי הבוגרים מצעים איכותיים בישראל.. ויסלחו לי כוללם. דרך אגב כנ"ל לגבי פיזמות. בכלל תרבות השינה בישראל.. די חלטורה.. כמו הרבה תחומים... העיקר שהסלון נראה טוב.. ויש LCD לא?

aלון13

New member
לא לקנות סאטן

1 מחליק 2 קר ואישה מחפשת חום 3 אם העור פצוע או שרוט אז זה נתפס בסטאן אין על כותנה

צבריקו

New member
חקרתי למדתי ומצאתי

כאן מדריך לקניית מצעים http://content.nanashops.co.il/Article/?ArticleID=416727&TypeID=2 כאן קישור לחנות שם קניתי כמה סטים של מצעים,כיבסתי השתמשתי וזה סביר ביותר,ועונה על הדרישות ( נעים למגע ,ולא מתקמט ) אמנם אין מבחר גדול של דוגמאות, אבל מחיר זול מאד יחסית לכל האחרים סט מצעי סאטן זוגי 190X160 בצפיפות של 205 חוטים לאינץ במחיר 150 שח http://www.todan.net/showCat.asp?catId=1 כמו כן מחירים טובים למגבות ,שמיכות,כריות, ומפות (ישנם דוגמאות יפות שלא מופיעות באתר שלהם )

למעלה