איך קונים בית יקר?

say my name

New member
איך קונים בית יקר?

קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדשה במשחק ובפורום. דבר שני, יש לי שאלה בקשר לסימס - האם לכל משפחה חדשה שאני לוקחת או בונה יש אותו סכום כסף התחלתי של 20,000 דולר? אם כן, אז אני לא אוכל אף פעם לקנות את הבית הגול עם הבריכה שאני כל כך רוצה... ושאלה שקשורה לזה - האם אני יכולה להעביר משפחה מבית לבית (אם יש לה מספיק כסף בשביל בית גדול יותר)? תודה מראש עדי

shmulik15

New member
תשובות

קודם קונים בית קטן, מרוויחים כסף ואז קונים בית גדול, וכן, תוכלי להעביר משפחה דירה לאחר שיש ברשותה מספיק כסף.

say my name

New member
שאלת מיליון הדולר

היא א י ך אני מעבירה משפחה מבית לבית, בהנחה שיש להם מספיק כסף לקנות בית? שיהיה לכולם חג שמח ותודה על העזרה.

elcool

New member
תשובת מליארד הינים!

במסך השכונה את בוחרת בכלי הריסת הבתים, לוחצת עם הבית של הסים המליונר המושלם שלך ושואל אם את רוצה לפנות אותו! לוחצת כן, והוא נכנס לרשימת המשפחות (כמו בהתחלה שאת מקימה משפחה) בוחרת אותו/אותה/אותם/אותן יחד עם כל כספם לבית לבחירתיך! נ.ב. לא יהיו לך את כל החפצים האורגנלים, אם ימכרו אוטומטית ויפכו לכסף שתוכלי לקנות אותם מחדש. אבל זיכרי, ככל שהפריט מתיישן אז ערכו יורד. חוץ מחפצי עתיקות כמו שעונים עתיקים או כדים וכו'.

double O S

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני אוהב לשחק עם קודים אבל לא על כולם

למקרה ואת תוהה מהו הקוד לכסף

אז הנה הוא: 1. קודם לוחצים במקלדת על הצירוף ctrl+shift+c 2. למעלה במסך מופיע לך תיבת כתיבה בתיבה את רושמת בפעם הראשונה rosebud וא לוחצת enter. 3. השלב הבא הוא ללחוץ שוב פעם את הצירוף ctrl+shift+c, ובתיבה שמופיעה את מקלידה את הסימנים האלה: ;!;! (הסימן קריאה צריך להיות ראשון ואחריו הנקודה עם הפסיק). במקום לרשום את הסימנים האלה עד סוף השורה מה שאת יכולה לעשות זה פשוט לסמן את הסימנים שעשית (מספיק שתעשי 4 פעמים, התו של הנקודה והפסיק צריך להיות זה שסוגר את הקוד) ללחוץ על ctrl+c להביא את סמן הכתיבה לסוף התווין שעשית ואז ללחוץ על ctrl+v בלי לעזוב וזה יעתיק לך את אותם תווים שכבר רשמת עד סוף התיבה. 4. לבסוף תלחצי על enter ותראי שהכסף עולה לך. 5. תוכלי כמובן לחזור על הפעולה הזו כמה שתרצי. מקווה שעזרתי ולא סיבכתי יותר מידי
ועוד משהו שלא קשור לסימס: שיהיה לכולם חג פסח כשר ושמח

למעלה