איך צופים במונדיאל?

מוגג

New member
למה להתגרש בגלל טלוויזיה?

זו לא תגובה קצת מוגזמת? (בכל זאת, זוג צעיר עם תינוקת..)

אני צופה בעבודה ../images/Emo141.gif

וכדי שלא יבואו החארות מצ'רלטון לעשות באלאגאנים למקום העבודה שלי, אני לא אספר לכם איפה זה. עד כה הסתפקתי במשחקים שנערכו בשעות אחר הצהריים, כי בכל זאת יש גבול לכל תעלול, ואני לא אחזור לעבודה בעשר בערב בשביל לראות משחק. וגם ככה ראיתי משחקים מ-צ-ו-י-נ-ים, כמו גרמניה-אקוואדור, הולנד-סרביה, ספרד-אוקראינה ופורטוגל-מקסיקו. עוד משחק מצויין שראיתי בערוץ 2: אנגליה-שבדיה. בינתיים, אני מוצא זה אחד המונדיאלים היותר טובים שהיו. אני ממשיך לקוות שצ'רלטון הפסידו את המכנסיים שלהם מכל הסיפור, ושמח שאני יכול להחרים אותם ועדיין להנות מהחגיגה העולמית הצבעונית הזו.

../images/Emo86.gif אפשר לבקש מכם טובה../images/Emo35.gif

הגן של הכדורגל אצלי עבר מוטציה. אני נרדם בכל פעם שאני רואה את האנשים האלו מתרוצצים על המגרש. אבל כדי לשרוד בעולמנו הקשוח אני צריך להעמיד פנים בכל בוקר שיש לי מושג על מה כולם מדברים. אז אפשר, בבקשה, שמישהו ישים פה כל יום רשימה של משפטים שאני יכול להגיד למחרת, כמו למשל "אמרתי לכולם שבקהאם יפתיע" או "ברור שגרוסו נפל בכוונה והשופט קנה את ההצגה שלו. היה מגיע לאוסטרלים לנצח". מישהו מרים את הכפפה?

גנגי

New member
נראה לך שמישהו פה מבין משהו בזה?

הרי אפילו תם ונשלם התוודה קבל פורום שהוא מתעניין בזה רק כדי לצאת גבר.

מוגג

New member
משפט למחר:

"לא צפיתי במשחק בין אוקראינה לשוויץ כי לא ידעתי את מי לשנוא יותר".

אני מכיר מישהו אוקראיני במקור

שבינתים עבר לחיות והתאזרח בשוויץ. כשנשאל לטובת מי הוא - ענה שזה לא באמת משנה, כי בכל מקרה אחת ממכורותיו תעלה לשלב הבא... גמישות קוראים לזה. גמישות זה גם קשור לספורט, לא?

"לא היה פנדל"

תגיד בסמכותיות ""לא היה פנדל" או "היה צריך לשרוק פנדל" - מחק את המיותר

אטיוד5

Active member
טוב

ראשית לא אעיר את מה שהיה לי להעיר על הביטוי "להעמיד פנים בכל בוקר". שנית, כמו שציינו לפני, אתה צריך לסגל לך משפטים גנריים. "היה משחק נהדר". "איזה שופט מניאק". ומשפט המחץ "השתעממתי ונרדמתי" די אמין למרבה הפלא.

העמדת פנים ../images/Emo141.gif

אינני חושב שהעמדת פנים היא אסטרטגית הישרדות מוצלחת לטווח הארוך. בסופו של דבר הרי תיחשף כמי שקשה לו עם זה שאחרים נהנים והוא לא.

../images/Emo6.gif הצחקת אותי

אתה מכיר אסטרטגיה יותר טובה מזה? וזה מזכיר לי עוד משהו שאלברט איינשטיין אמר: "המפתח ליצירתיות הוא היכולת להסתיר את מקורותיך".

למעלה