איך צוברים ניסיון?

RAFFAELLO

New member
תגובה

טוב אם אני לא ההודעה ה9000000000000000000 אז אפשר לדבר להכיר לאט לאט מוסיף תמונה שלי

../images/Emo12.gif

ninozikri

New member
כמה טיפיים!!

אני מספק טיפייפ באופן אישי :) אז אם בא לך ... אני פה

orsher

New member
עם כל הבלאגן פה לא הגבתם למה שהיא

כתבה ולא פחות חשוב :))) למה שאני כתבתי. אז מה דעתכם על מה שכתבתי? מסכימים, כן לא?

אני מסתייגת מהדבר האחרון שכתבת.

אני לא חושבת שצפייה בפורנו טובה למי שחסר נסיון. זה עלול לבנות תמונה שהיא מאוד מאוד שונה מהמציאות, ולחסרי נסיון אין את היכולת לאזן את התמונה שנוצרת.

באותה מידה שהאולימפיאדה שונה

מחדר כושר בסרטים כאילו אתה רואה את המובחר שבמובחר מבחינת הבנות והבנים

daniella1980

New member
מובחר?

בעיני סיליקון עצום וגוף חסר שיער עם שפתיים מנופחות ועיניים חסרות מבע, ובדרך כלל הצגת נשים כאובייקטים רוויי חורים וכלי קיבול לשפיך כולל העיניים, זה רחוק מאוד מלהיות מובחר. ואם זה מה שנער בן 15 לומד אישה מהי ומין מהו, אז נותר רק להתפלל לאלוהים שמישהו ישמיד לו את הפורנו. (אני רק מתארת לעצמי את תגובתו כשיראה לראשונה אישה ערומה עם שיער ערווה. הוא לבטח יקיא את נשמתו)

דרדקן

New member
../images/Emo140.gifאת פשוט הורסת אותי ../images/Emo24.gif

כבר אפשר לנחש מראש למה תגיבי. עוד מעט כבר יהיה אפשר לנחש גם איך תגיבי.

daniella1980

New member
גם אם זה נכון, אין בכך כדי להוריד

ולו במעט מתוכן הדברים. אולי תתייחס לתוכן ולא לכותבת?

מקבל את קביעתך

ומשתתף בדאגה לקורבנות העתידיים גם קורבנות האופנה והאנורקסיה בולימיה אכן אנו נחשפים למציאות מזויפת ומה שמוגדר כשיא התשוקה הינו זיוף אחד גדול בדיוק כפי שהצגת בכתיבתך אבל איזו אשליה מוכרים לנו בכל מקום, עתונים, טליוזיה אשליה מובחרת כי סקם מוכר

אשליה "מובחרת" עבור קנייני הפורנו.

מה לעשות שלא כולנו קניינים של פורנו? אני אפילו חושדת שרובנו לא נרצה לממש את רוב המוצג בסרטים האלה, במיוחד כיוון שקיצוניותם הולכת וגדלה. בקיצור, זה שאני צופה במשהו לאו דווקא אומר שאני רוצה להגשימו.

me82

New member
שאני אבטל את הקניה של הטרמפולינה?

ודווקא ראיתי סרט מאוד אמין עם טרמפולינה... שיט.

למעלה