איך צוברים ניסיון?

אניבת21

New member
איך צוברים ניסיון?

אני בקרוב 21 ואין לי כמעט בכלל ניסיון מיני, שכבתי רק פעם אחת ומאז "רק" המשחקים אין לי מושג אבל איך כן להכיר מישהו. המלצות..?

תבדקי את התיבת מסרים שלך../images/Emo67.gif

אין לי ספק ש99.9% מתפוז ובכלל ישמחו עד מאוד לעזור לך ...

orange love

New member
תצהירי על תמימות וחסידות

זה מושך אותם... (צריך איכשהו לנצל את המצב העגום)

BodyCount40

New member
../images/Emo6.gif

קשה לי להאמין שאת הצהרת בכיוון כזה ועם זאת אני צופה תיבת מסרים עמוסה אצלך ....
הכצעכתא ?

לקחתי לך תמשפט אחי

יכול להיות אפילו שאני יקעקע משהו דומה חיפשתי רעיון אחלה משפט אם יש לך עוד משפטים טובים שלח לי מסר הוא משהו

ניסיון בכל נושא בחיים הינו דבר

טוב ורע עודף ניסיון גורם לשחיקה ונטיה לאקסטרימיות חוסר ניסיון גורם לטעויות ואובדן היזדמנויות היכן נתיב הזהב שבו ניתן לירכוש ניסיון מיני ללא פגיעה נפשית או אובדן תמימות, הינו לפי דעתי אישי ביותר כל גבר או אישה מחליט במודע או שלא במודע (מהשפעות לחצים חיצוניים, חברה, פירסומות) כיצד לירכוש ניסיון זה לצערי בחברה ה"מהירה" שלנו הכול נימדד בכמות ומהירות לכן עצתי לך לעצור לרגע, להבין ולהחליט בצורה מודעת על המשך הדרך המינית שלך בהצלחה

אניבת21

New member
אני יודגעת מי אני השאלה גם איך מכיר

מכירים..? עד היום נפגשתי רק עם חלאות שעם רובם אחרי פעם אחת לא רציתי להפגש יותר ומן הסתם אני לא אחת שיעשה הכל בפגישה הראשונה..-מטעויות לומדים.. :)

פשוט תכירי מישהו

או כמה אם בא לך ותלמדי תוך כדי אם הבעיה זה איפה למצוא אז כאן יקפצו כמה על ההצעה סביר להניח שהתיבת מסרים שלך כבר התפוצצה מרוב הודעות

a d q e

New member
תגדירי לעצמך ....

מה את מחפשת , מי יכול לענות על הצרכים שלך , תראי נכונות ותנדבי קצת פרטים וככה לאט אבל בטוח . לגבי הסקס ,לא מן הנמנע שתתאכזבי אך זה יחשל אותך ממפגש למפגש . לא מכיר דרך מדעית נטולת אכזבות או כשלונות .

orsher

New member
נסיון זה לגמרי over rated

מין זה צורך טבעי אצלנו. אין צורך בנסיון כדי לרצות ולדעת איך להזדיין. צריך להקשיב לעצמנו ולהעיז ולעשות את מה שאנחנו רוצים לעשות. לגבי הפחד שידחו אותך בגלל חוסר נסיון, אין דבר כזה. חד משמעית. אם משהו אמר לך את זה הוא שיקר ונדחית מסיבה אחרת (מצטער). אנחנו נמשכים לאדם, לא לביצועים שלו. אם את עדיין בלחץ, תצפי בפורנו. זה פאקינג "המדריך לאוהבים".

אין צורך בניסיון? לא מדוייק!

נכון - צורך טבעי; נכון - צריך להקשיב לגוף; אבל - אני בגיל 20 לא הייתי מודעת לעצמי כמו בגיל 28. לא הייתי בטוחה בעצמי כמו שאני עכשיו ומה לא. מצד שני, עם כל הכבוד לניסיון (ויש טונות של כבוד), כשיש כימיה טובה במיטה, אפשר לדלג על החוסר בו פה ושם (וזה מניסיון אישי).

coffeewriter

New member
נראה לך שאני לא מיואש?

אם לא הייתי מיואש הייתי ממשיך עם השטויות???

למעלה