איך פרסיה מזדיינת????

איך פרסיה מזדיינת????

בקמצנות... איך תימניה עושה את זה? בטיפשות.... איך עיראקית עושה את זה? בקללות... איך מרוקאית מזדיינת?? אחחח בעבודה.... איך רוסיה מזדיינת?? מהלבבבבבבב איך רומניה מזדיינת??? באמצע תיכנון להקמת משפוחה... אז..מי לעזאזל שווה שיגול הכי הכי אהה? אני הבאתי את המחקר...אתם תצביעו עם הזז**** שלכן הגורו....

שחף לא קראתי לה טיפשה..פשוט חידדתי

נקודה.. אופס... סופגי נו זה לא את...זה פשוט העידה!!! מי גיזען מי???????????????????

הבאת מחקר איך האישה מזדיינת

פעם הבאה תביא מחקר איך הגבר מזיין.... יש כאלו לא משנה מאיזה עדה הם , ישכבו כמו גופה ולא יעשו כלום.. משה האם אתה אחד מהם?

לוטוס יא עגל זה לא כמו גופה...

פשוט אני אוהב לשכב ו...שהבחורה "עובדת"... כאילו שאני שוכב והכל פשוט קורה...נו כמו במרוקו....

במרוקו לא היה ככה

אחרת איך תסביר שלכל משפחה היה 10 ילדים?? הבעל היה עובד ודגש על עובד. לא כמו בעירק.

קווינקי תצרפי כחבות חדשות לבלוג!!!!

קשה לי עם הישנות...הן מרדימות!!! אני זקוק ל"פרש מיט.." שחף כתבתי בעיברית בשבילך...זה יענו "בשר חדש"...יענו כחבות חדשות וכאלה... כי...כמו שלוטוס אומרת...בחורה זה כמו אוטו או משו כזה..אז אתן מודל ישן...אני רוצה לשדרג...

כן בחורה היא כמו אוטו

משקיעים משקיעים עד שהמנוע עובר למישהו אחר.. וזה אבי ביטר אמר לי אני. ד"א משה.. עוד מעט פסח , תשנה את הכותרת שלך....

כמובן שרוסייה..

אבל קח בחשבון שאחריי שהיא היזדיינה מהלב לך יהיה התקף לב<בהתחשב בגילך וזה..>.. עכשיו תסביר לי משו..למה אחריי המרוקאית רשמת "אחחח", זה אומר שלדעתך אין על המרוקאיות נכון? ועוד משו, הבנתי נכון או שקראת לסופגי טיפשה <מחממת ת'עיניינים>... ולסיום..אהבל היית ואהבל תישאר..

שחף הכי טוב למות באמצע סקס!!!!

אז רוסיה עדיפה.. גם עם מרוקאית גומרים מאמי...תרתי משמע...בטח שאין על המרוקאיות!! בשבילי זה סיפוק...בשבילכן זה מקצוע... שחיפי??? יש מצב ל BJ עצבני?

soofgania

New member
ממשיכה להתחמם..בגלל שחף

מה משה עושה עכשיו עקב חוסר התפרקות בסקס? דופק תראש בקיר...בעצם במשו אחר...

soofgania

New member
ועוד ממשיכה להתחמם...

גם הגבתי שם
עכשיו אני רגועה..עד לפעם הבאה
מסקנה-לא לעצ'בן תימניות הן יכולות להתעצ'בן יותר ממקרואיות לרגע השלתה את עצמך שהתעצבנתי בגללך?

תימניה תרגעי את נידפקת....

יענו כאילו את מתעצבנת ונהיית דיסלקטית וכאלה... סופגי? אטפוווווווווווווווווווווו אוחחחחחחחח

למעלה