איך פנדה ?

לינק

New member
איך פנדה ?

מהסריקה אונליין אני די מרוצה, והבנתי שהם די טובים אבל לא ממש ידועים. ה"פנדה פלטינה" כולל גם פיירוול בנוסף על הוירוס. שווה להתקין ?

אתה יודע מה אתה מזכיר לי ??

בשנת 89 כשהכניסו לארץ את הדגם הראשון של מיטצובישי חצי מהאנשים במדינה נסעו עם סובארו והחצי השני עם פורד ופז'ו והיית יכול לשמוע דיבורים כמו מי? "מוצובושי"? כמה? למה? יפני? מה אתה אומר? בטוח יפני? אתה רציני? לא מכיר לא מתעסק, עזוב אותך בטח שותה דלק , חלקים יקרים,,,,, זה בדיוק פנדה ביחס לנורטון,, היכן נמצא היום קונצרן סובארו ביחס למיטצובישי? על הונדה וטויוטה אני כבר לא מדבר,,נורטון נחות בהשוואה למיטצובישי,,אהה סליחה בהשוואה לפנדה.

uzi2

Active member
יש הבדל בין הסיטואציות

בזמן שבארץ הכירו את סובארו ולא כל כך שמעו על מיצובישי, מיצובישי בעולם היתה חברה מוכרת וידועה הרבה יותר מסובארו (וחברה ענקית - הרבה יותר גדולה מסובארו). לגבי נורטון מול פנדה. גם בעולם ולא רק בארץ סימנטק נורטון הרבה יותר מוכרים וידועים מאשר פנדה (למרות שפנדה בהחלט לא חברה אלמונית). לגבי טענתך שנורטון נחותה מפנדה, אני לא בטוח שאני מסכים, או לפחות אין לי סיבה לחשוב ככה. הבדיקות באתרים השונים שנחשבים עלי כאמינים לא מראות את זה.

לינק

New member
על ההתרשמות שלי מפנדה

לפנדה חשובה תכונה מאד חשובה שגיליתי כשעשיתי לה את מבחן הeicar ואני מתכוון לעובדה שהיא לא בודקת בזמן אמת את כל מה שרץ. רק מאוחר יותר במסגרת הסריקות שהיא כל הזמן עושה היא עלתה עליו. יותר מאוחר פנדה ישר קפצה כשהתקשרתי לקובץ, גם כשהווא היה מכווץ בzip. אז עכשיו פנדה בודקת את מה שעובד כרגע, אני לא יודע מה היה מקודם. לגבי הפיירוול, מאד נחמד, אבל חסרה אפשרות stealth ואת כל ההגדרות שמשתמשים יותר מנוסים ירצו לקבוע לבד שתוכנות כמו ZoneAlarm מציאות. מלבד מזה שזו הגרסא להערכה ותפוג עוד חודש, היא נראית לי מאד נחמדה

למעלה