איך עושים? מדרגות עם הארבעה מדרגות לכניסה של הבית אני לא יודע ואני לא מצליח תודה לעונים.!
ר רועי כהן היחיד 1 New member 15/12/05 #1 איך עושים? מדרגות עם הארבעה מדרגות לכניסה של הבית אני לא יודע ואני לא מצליח תודה לעונים.!
ר רועי כהן היחיד 1 New member 15/12/05 #4 יש את המדרגות הקטנות ואת הגדולות... אני אצלם אותם ואשלח לך את התמונה שלהם רק רגע
M Made In Heaven New member 16/12/05 #7 אני יודעת../images/Emo70.gif אם תגביה שטח אדמה אחד, תוכל ללכת למדרגות, ויש לך שם 2 אופציות... הראשונה זה מדרגות רגילו עם מעקה והכל, והשניותה זה בהתאם לגובה שאתה רוצה... אז תלחץ על המדרגות האלה, ותשים אותן על השטח הגבוה, ואז יצא לך כמה מדרגות ... <אני יודעת שזה לא יצא מובן, פשוט אין לי כוח להיכנס לסימס ולצלם תמונה >
אני יודעת../images/Emo70.gif אם תגביה שטח אדמה אחד, תוכל ללכת למדרגות, ויש לך שם 2 אופציות... הראשונה זה מדרגות רגילו עם מעקה והכל, והשניותה זה בהתאם לגובה שאתה רוצה... אז תלחץ על המדרגות האלה, ותשים אותן על השטח הגבוה, ואז יצא לך כמה מדרגות ... <אני יודעת שזה לא יצא מובן, פשוט אין לי כוח להיכנס לסימס ולצלם תמונה >