איך עושים... היפוך ל-string בויזואל סי++? בתודה מראש.
V vinney Well-known member 26/10/04 #2 תחשוב קצת, חלאס כל אחד מביא לפה את השאלות מביצפר וחושב שכל מה שיש לנו לעשות זה לפתור אותן... איך עושים היפוך לString לא בויזואל סי? אז ככה, אותו דבר.
תחשוב קצת, חלאס כל אחד מביא לפה את השאלות מביצפר וחושב שכל מה שיש לנו לעשות זה לפתור אותן... איך עושים היפוך לString לא בויזואל סי? אז ככה, אותו דבר.
V vinney Well-known member 26/10/04 #4 אני מאוד רוצה שתעשה מאמץ מינימלי לפני שאתה בא לפה. יש פה שאלות הרבה יותר מאתגרות ומעניינות מזו שנדחפות למטה בגללך, אז לפחות תראה שאתה באמת צריך עזרה, ולא סתם עצלן.
אני מאוד רוצה שתעשה מאמץ מינימלי לפני שאתה בא לפה. יש פה שאלות הרבה יותר מאתגרות ומעניינות מזו שנדחפות למטה בגללך, אז לפחות תראה שאתה באמת צריך עזרה, ולא סתם עצלן.
J joshua hankin1 New member 26/10/04 #5 אני רק שואל איזה פקודה יש? אני יודע שב-c יש פקודה strrev. אז מה המקבילה שלה ב-סי ++??? זה בדיוק מילה אחת או שתיים לרשום.
אני רק שואל איזה פקודה יש? אני יודע שב-c יש פקודה strrev. אז מה המקבילה שלה ב-סי ++??? זה בדיוק מילה אחת או שתיים לרשום.
V vinney Well-known member 26/10/04 #6 אין בC כזאת פקודה אולי בקומפיילר שאתה משתמש בו יש משהו שהם המציאו.
T the new L New member 26/10/04 #7 למשל string strInput = "Hello"; string strReverse; strReverse.resize(strInput.size()); copy(strInput.rbegin(),strInput.rend(),strReverse.begin());
למשל string strInput = "Hello"; string strReverse; strReverse.resize(strInput.size()); copy(strInput.rbegin(),strInput.rend(),strReverse.begin());