איך עושים?

AeroPeek

New member
איך עושים?

איך עושים ואם אפשר בכלל לעשות חיפוש בחדר של XDCC או טריגרים?

OZ MASTER

New member
אפשר לעשות יאדיוט! מתי תקלוט

שאתה לא מבין כלום במירק???

ReactoRx

New member
OZ, אתה אפילו לא יודע

מה זה IRC אז אל תאמר לסנדרו, שהוא אחד הסקריפטרים היותר טובים שראיתי, שהוא לא יודע כלום

../images/Emo45.gif הגידו לא לווארז במירק! ../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

והצביעו לימור! מנהיגה חלקה לעם חזקה! (יש כרטיס חבר מועדון?)
ניר

Sandro

New member
תשתוק ותפנים..

אני לא אמרתי שאי אפשר, אני בסך הכל אמרתי שמירק לא נוסד לשימושים האלו בכלל, וזה לא איזה קאזה שתקיש מילה ותחפש אותה, זהו, ורציתי למנוע את השאלות האלה בעתיד.. זה הכל.. אז לפני שאתה מתפרץ עם התקפי זעם.. תעשה טובה ותחשוב, ואני יכול ללמד אותך מזה מירק.. אז תשמור את מילותיך לעצמך..

marand

New member
תסתכל

אני לא יודע כלכך בנוגע לxdcc כי הxdcc האמיתי זה לינוקסים, ושמה אין את זה, אבל היום הרבה אנשים עשו כבר xdcc למירקים... אבל מה שכן אפשר לעשות @locator file name @find filename זה בחדרים שמשתמשים בהם בסקריפטים שתומכים ב @find / @locator אלא בדרך כלל לא חדרים ישראלים ברשתות ישראליות, אלא חדרים של Mp3, music videos..

marand

New member
למען האמת

xdcc זו לא פקודה, אני דברתי על הבוט עצמו, זה סקריפט שנכתב למערכות יוניקס, בשביל שיוכלו להגיש קבצים מיוניקס, שזה יותר יציב מהסרברים לחלונות, ואם יש לך דאמפ על יוניקס אתה יכול לקשר אותו לxdcc..

ReactoRx

New member
חחחחחחח

XDCC זה בסך הכל רצף של פקודות, שמשתמשות ב- DCC הרגיל של המירק. פשוט במקום ללחוץ !Trigger ולהיכנס לתוך פיילסרב, אתה רק שולח לו CTCP שזה עוד פקודה במירק על מנת לבדוק IDLE, VERSION, FINGER וכדומה, והוא שולח לך את הקובץ בדיסיסי. זה כמו שתאמר לי בפרטי "get lala.exe" וזה ישלח לך אוטומטית.

ReactoRx

New member
ולשם הדגמה

(09:18:02) -> [Black-13] VERSION (09:18:03) [Black-13 VERSION reply]: iroffer v1.2b13 [November 10th, 2001] By PMG, http://iroffer.org/ - CYGWIN_NT-5.0 1.1.7(0.31/3/2)​
סליחה על הספאם

havlaz

New member
XDCC זה סוג של תוכנית

אפשר לבנות אותה במירק, קליינטים של לינוקס, VB, דלפי והכל היא בסך הכל יודעת לקבל פרמטר ולשלוח את הקובץ המשוייך לו, במקום להציג את כל הקבצים בCHAT. שמבחינת בנייה זה הרבה יותר פשוט מפילסרבר. כך שהוא לא נבנה במיוחד לכלום... זה בסך הכל שיטה להפעלת פיל סרבר. אפרופו IROFFER פועל גם בלינוקס, וגם בוינדווס.

ReactoRx

New member
הרממ

לא ראיתי מישהו מריץ IROFFER על לינוקס, מלבד זאת, אני בסקאן טים של W[a]rez, אחד מערוצי הווארז הכי גדולים בסצנה הישראלית, ומדברים רק על WinNT

marand

New member
כי אתם ישראלים מפגרים

מצטער שנכנסתי לפורום הזה. אני לא נכנס לסרברים ישראלים מפגרים שמפרסמים כל היום ברשת שלי. אני מדאלנט, אפשר לומר שהידע שלי במירק קצת יותר גדול משלכם, אפשר לומר שאני בהנהלה של דאלנט וXDCC זה אוסף של פקודות שנכתב ליוניקס לפני כמה זמן לBitchX אז אל תתווכחו איתי ילדים, באתי לעזור לא רוצים אני עוזב. זה שאתם משתמשים בWin NT אז יופי, אתם משתמשים במירק, אני תוהה אם נגעתם פעם ביוניקס חוץ מלהתקין עליו באונסר. שלום.

ReactoRx

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא בהנהלה של דאלנט, תיזהרו ממנו LOL כן, קיבלתי שם אתמול SRA אבל הורדתי לעצמי כי אני במילא חבר של כל ה- SRAs ואני ב- EB Team שם. חיברתי אתמול לינק לאף נט, מי רוצה אופר?

ReactoRx

New member
אחרי הצחוקים, תשובה רצינית

דבר ראשון לא היית ולא תיהיה בהנהלה של דאלנט גם אם תזכה בלוטו, דבר שני: יש פה אנשים כמו פולי, סנדרו, איציק, ומושיקו הפרופסור(בדיחה פרטית
) שיש להם ידע כל כך גדול שזה מפחיד אותי פשוט. לכולנו פה יש נסיון של יותר מ-3 שנים במירק, כולנו סקריפטרים עצבניים, וכולנו יודעים מה שאתה תדע כל החיים שלך, למי איכפת מי המציא את ה-XDCC?!?!?!?! מעצבן אותנו שאנשים שואלים שאלות על מירק כאילו זה קאזה, כמו "איך אני רואה במירק איפה אני queue?" וכאלה דברים מפגרים. אתה מוזמן לעזוב באותה מהירות שבאת, אף אחד לא מכריח אותך להיות פה, ובמיוחד לא כשאתה מעמסה. מקווה שקראת הכל, מאור.

smile2life

New member
נשמה שלי

אני רחוק מלהיות סקריפטר - נגיד - אני סתם יוזר פשוט שמגלה כל הזמן דברים חדשים ומתעצבן מאלו שמשתמשים במירק כדי להעלות מחירים של תוכנות.

למעלה