איך עושים

תרשה לי להציע את פרשנותי האישית לאייקונים שם

למעלה : גונגו ידפוק את בייצית ( אפילו פעמיים) ואז יזרוק אותה כמו שנהוג. איפה האייקון של העז?

להיות טחורים זו עבודה נוררררא קשה

אולי את מתכוונת לעשות לו נעים בתחת אבל נראה לי שהתקרבת יותר מדי תגידי איך הוא משלם לך בדיוק?

לא קוראים לו נעים. קוראים לו גונגו!

כשלי נעים אני לוחצת ידיים אבל אם את נוהגת אחרת.. לבריאות !

גונגו נזכר !

גונגו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקקקק טפו עליך ! גונגו מרגיש נעים ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקקקק טפו עליך ! גונגו מרגיש עוד יותר נעים ! < גונגו מאושר >

ביום שתפסיק לירוק

אני אתחיל לדאוג שאולי אתה באמת לא אוהב אותי יותר. אבל תמשיך, בחום הזה אולי תייבש את עצמך ( עוד יותר) לדעת

גונגו מופתע !

חושבת שגונגו אוהב אותה ?

ביצית חושבת <?

גונגו חושב שביצית חושבת? מה עוד גונגו חושב ? אולי גונגו מספיק לחשוב ובוא כבר לישון ?

גונגו יודע ../images/Emo84.gif ../images/Emo84.gif סתם מקושקשת

גונגו אוהב לאסי גונגו מלקק את לאסי גונגו מלקק את לאסי לאט לאט לסי גומרת ביללה
מתה מקנאה !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתענוגות שיהיה לכם. אם למות- הפעם זה רק מצחוק.
חחחחחחחחחחחננה!

תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי

תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי וכולם להצטרף לפזמון החוזר ! חחחחחחחחחחקקק טפו יא עליך ביציות עין חחחחחחחחחחקק טפו עליך יא מעורערת חחחחחחחחחחקקק טפו עליך יא רודפת זין חחחחחחחחחחקקק טפו עליך יא מכוערת תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי בבקשה תמותי וכולם להצטרף לפזמון החוזר ! חחחחחחחחחחקקק טפו יא עליך ביציות עין חחחחחחחחחחקק טפו עליך יא מעורערת חחחחחחחחחחקקק טפו עליך יא רודפת זין חחחחחחחחחחקקק טפו עליך יא מכוערת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרי אם אני אמות , יהיו לך שלושה לבבות שבורים במסנג'ר ולא רק אחד. פחחחחחחחחחחח

גונגו צוחק על הקטע של לב שבור

גונגו מצחוק ממש גמור גונגו לא מתאהב בקלות גונגו שונא מגעילות גונגו מקיא עליך מלמעלה גונגו יבא לך טילים כמו נסראללה גונגו הבין רמז על חבר גונגו לא הדליק נר גונגו ניחם בדרך אחרת גונגו היה על הקו עד שעה מאוחרת גונגו חושב את קנאית גונגו יאכיל אותך קקי בכפית גונגו מחר מתקשר לחבר גונגו לו הולך לספר גונגו מציע לך לברוח מהר גונגו שמע שמועות גונגו מכיר בחורות סקסיות ! < איום מפגר של
על גונגו-
רוצה-גונגו מביא בהודעה הבאה לינק-
רוצה לבדוק מי ילך עד הסוף?גונגו מוכן ! >

../images/Emo84.gif ../images/Emo84.gif את מתה ?

עין| כמו השורה בשיר איזה מן דממה ולא שומעים שום דבר < גונגו מאתגר גונגו חודר גונגו לך בעין גומר >

SINFULLY SEXY

New member
גונגו אמר סקסית ולא קיבל ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

בחורות סקסיות גונגו
לא גונגו לא
בחורה סקסית אחת גונגו
אחת
אני יוצאת תיכף לעבודה מאמי אני יחזור בארבע ויספר לגונגו המון סיפורים סקסיים
בייייייי גונגו
ביציות חמודה-ל*********** ************* יש לב שבור על המסנג'ר אבל זה ביגלל ****.... כמה נמוך את יכולה לרדת כמה
נידלקת עליו חזק מאמי-נכון

גיבורה על אנשים שהלכו לעבודה

שרמוטה בשבילך זאת מחמאה גונגו מרחם עליך חתיכת מסכנה סתם עוד מובטלת מתוסכלת אומללה גונגו חשב את מצחיקה את סתם הצגה אחת גדולה דפוקה שמתה מקנאה את אפילו לא שווה יריקה

למעלה