איך עושים

Pigulim

New member
אוהו! נפתחנו, אני רואה!

(כבר מוסיף לך נקודות השתרללות) אוקיי, אז הנה הן - 10 השאלות לשרלילה הפוטנציאלית. תעני ואני אחשב לך את הניקוד, בסוף: 1. עם כמה גברים היית? 2. עם כמה גברים לא היית? 3. האם כשקראת את ה"היית" בשאלות הקודמות חשבת על זיונים או על "שהייה עם"? 4. לכמה זוגות תחתונים התקנת ריצ'רץ'? 5. לכמה מהם גם התקנת רינגטון, כדי שתשימי לב אם פותחים את הריצ'רץ' כשהראש שלך עסוק בגברים אחרים? 6. כמה פעמים יצא שאמרו לך "סליחה, גברת, אבל עוד לא המציאו פוסטינור 3. את פשוט תאלצי לחכות!"? 7. האם יש תא שירותים על שמך במועדון, פאב, בר, מסעדה, תחנת דלק, פיצוציה, סביחייה, CHANGE של כסף או עמדה של פיס? 8. האם כמות הימים בשבוע שבהם אין לך בעיה לשבת ו/או לאכול בפה סגור נופלת מ-1? 9. האם השכנים הציעו לשלם בעבור התקנת בידוד קולי לדירה שלך? 10. ולסיום - מה את עושה בשישי בערב? בא לך לבוא למסיבה?

יעלילה2

New member
אני חושבת שא י ל ה לא מרשה, אבל נו טוב.

1 לא זוכרת.. אולי עשרים.. 2 לא זוכרת.. 3
מה חשבת לעצמך?! 4 לא תופרת 5 לא שומעת 6 לא מדברת 7 לא ראיתי 8 לא שמתי לב 9 לא ביקשו 10 למה לא. בתנאי שגם גונגו בא

Pigulim

New member
../images/Emo10.gif אני רואה שכבר אין מסיבה

בלי גונגו. את יודעת מה? סבבה, את תלכי איתו ותביאי לי חברה. אולי הלן קלר?

Pigulim

New member
גם נותנת

וגם לא מתלוננת?
האירוע ב-11 בערך, מתי לאסוף אותך?

Pigulim

New member
../images/Emo93.gif

אמרו לי לחכות עם ה"נותנת" רק אחרי שקיבלתי, אבל אני...

שרלילה... כבר לא כזאת פונקציה.

שרמוטה. זה הדבר הבא שלא לדבר על שרמוטה עם מנדבושקעס

מה לא נמצא !

גונגו.שמונגו.אתה לא בקונגו ! חזרת ללאסי, אז אל תזוז ! אפשר את המרפסת בלי הרוסיה ?

בעצם,תביא גם

את הרוסיה. אחלה עצמות ישלה לזותי. לאסי מלקקת לגונגו עד שיתקלף לו העור. למה ? ככה בא לי !

בעצם, תביא גם את החברות של הרוסיה

נעשה מסיבה ואני אוכל לנוח מכל הליקוקים האלה. יש רוסיה תעשה עבודה יופי במקום לאסי, ומי יהיה שמייח? ג ו נ ג ו ! וכשגונגו שמייח , מי עוד שמייח ? כל כלבי השכונה !

גונגו לא רוצה גויות

גונגו רוצה בתולות יהודיות גונגו מבואס כי לאסי נשואה על גונגו היא אסורה לאסי צריכה להתבייש לאסי מוזמנת להתגרש גונגו ולאסי יעשו חופה גונגו יבנה לך אחלה סוכה גונגו יש לו אחלה לולב גונגו בלאסי מאוהב גונגו יבדוק לך אתרוגים גונגו ימשחך בשמן ובשמים גונגו יפשפש לך בציציות גונגו יוציא ממך אנחות גונגו ימרח אותך בדבש גונגו ילקק לך במפגש גונגו יראה לך מלאכים גונגו יעשה לך נפלאות גונגו יתקע לך בשופרות ולא יקפח את החצוצרות גונגו יחדור לב וכליות גונגו מוכן לך להמתין גונגו בחור עדין וזמין גונגו יבשר לבעלך הבשורה ? או שגונגו יאלמן אותך בשמחה

אוח גונגו !!!../images/Emo197.gif

מאיהפה הבאת את הרעיון האווילי הזה שלאסי נשואה ? לאסי אכן נישאת על גלי הערצה, שוחה בשקשוקות, משחקת עם מלאכים. אבל נשואה ?!! מה אני יצאתי מדעתי ?! לאסי מתקנת מיד את הכרטיס שלה בתפוז, שלא יפלו אי הבנות מצמררות בעתיד.

גונגו כבר לא ../images/Emo197.gif

גונגו התבאס גונגו רצה לטבול במקווה גונגו רצה טהרה גונגו רצה לטבול עם הנשים גונגו לא רוצה לטבול עם גברים גונגו גורש ! גונגו ממליץ לאינגליש ללכת למקווה גונגו חושב שאינגליש מאוד יהנה גונגו מציע לאינגליש להזהר במקווה שלא יחדירו באינגליש אמונה בהפתעה מאחורה !

../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק טפו עליך !

למעלה