איך עושים KICKFLIP?

turkasaf

New member
איך עושים KICKFLIP?

כל הזמן אני נוחת עם הרגל הקידמית לפני הסקייט. מה עושים? ותפרט יותר בבקשה.

ofer15

New member
כנס לאתר...

www.b-house.com תוריד את הסרטון של וילי סנטוס על קיקפליפ זה סרטון הדגמה

Ultra-Skater

New member
גם אני תקוע שם

יוצאים לי כל מיני קיקפליפים כאלה שאני נוחת על הסקייט הפוך עם 2 רגליים כאלה שאני נוחת עם רגל אחת וכל מיני בדרך כלל אני מסובב אותו דיי טוב אבל אני נוחת הרבה לפני הסקייט ובצד יענו אני לא מעליו כמו שצריח אני מסתבך עם זה.... מנסה להעביר את הרגל מהר יותר וכל מיני מיקומים שונים ולקפוץ גבוהה בעצמי ולהקפיץ את הסקייט נמוך ... אקיצר מה הכי טוב ? לעשות קיקפליפ נמוך ולקפפוץ גבוהה ? איך אני נוחת את זה?

ofer15

New member
אם יש לך כוח להגיד לי...

איפה הנעל שלך נקרעת אני יוכל להגיד לך אם זה משהו לא בסדר באיך שאתה גורף

turkasaf

New member
הנעל שלי

נקרעת משמאל לאצבע הקטנה ברגל (אני נוסע עם שמאל מקדימה).

Ultra-Skater

New member
גם אני גופי והנעל שלי לא נקרעת

הנעל שלי חדשה והיא לא נקרעת, ולנעליים הישנות מתה הסוליה, ובצד הייתי שם תמיד יזולירבאנד, אז לא ממש נקרע אבל עקרונית במקום של האצבע הקטנה איפה מעל... אבל זה גם מסתם אולי נסה להגדיר איפה ובאיזה זוית בדיוק לפי הברגים וזה ודבר שני זה לא טלוי רק במיקום המדויק כי ראיתי אנשים עושים את זה עם הרגל במיקומים שונים אולי זה המהירות של הרגל לא מספיק מהירה אצלי ואז הסקייט מסתובב לאט מידי או שאני לא קופץ מספיק גבוה בעצמי יכול להיות שבנסיעה יהיה לי יותר קל לנחות על 2 רגליים ? לא נירא לי אבל יכול להיות ?

Ultra-Skater

New member
גיליתי משהו... בקשר ללנחות קיקפליפ

קראתי את זה בכמה מקומות אבל מזמן ושחכתי מזה לגמרי - הקטע צריך לישר את הכתפיים בהשוואה לסקייט. עד אתמול אני לא הייתי עושה את זה ובעצם בכלל לא שמתי לב שאני לא מישר את הכתפיים, הייתי בטוח שהבעיה שלי זה ברגל הקידמית אז לפני שקפצתי הייתי מסתקל על הרגל הקידמית ועל הנוז וזה גם גרם לכתפיים שלי לא להיות במקביל לסקייט, ואז כל פעם הייתי נוחת מאחורי הסקייטף עכשיו אני עושה כמו באולי מסתכל לאמצע של הסקייט ומיישר כתפיים ואני הרבה יותר קרוב לנחות קיקפליפ, אני נוחת עליו רק שהוא הפוך או על הצד או כל מיני כאלה בדרך כלל... אקיצר לאלה שלא מצליחים קיקפליפ תנסו אולי זה יעזור לכם...

למעלה