איך עושים ELSE ב CASE?
ז זהר פלד New member 17/7/01 #3 ככה: select case x case 1 response.write ``one`` case 2 response.write ``two`` case 3 response.write ``three`` case else response.write ``bla bla bla`` end select אגב, זה עדיין בקשר לפרסונליזציה? ראית את ההצעה האחרונה שלי?
ככה: select case x case 1 response.write ``one`` case 2 response.write ``two`` case 3 response.write ``three`` case else response.write ``bla bla bla`` end select אגב, זה עדיין בקשר לפרסונליזציה? ראית את ההצעה האחרונה שלי?
ז זהר פלד New member 17/7/01 #5 כי אז אתה לא מעמיס את כל הסיפור הזה על השרת... זה חוסך לך זמן ריצה...
ק קיפוש New member 17/7/01 #7 מכיון שאני לא יודע JAVA לא אכפת לך לעזור לי לתרגם את זה נכון??? (-: |כפרה?!|
ה הנוטה להאמין New member 17/7/01 #10 מה סה, מה סה?! איזה זמן שרת אתה חוסך?! במקום משפט Select שלוקח בערך מליונית שניה אתה מוסיף עוד כמעט קילובייט של קוד ללקוח?! אז איפה הייעול?!
מה סה, מה סה?! איזה זמן שרת אתה חוסך?! במקום משפט Select שלוקח בערך מליונית שניה אתה מוסיף עוד כמעט קילובייט של קוד ללקוח?! אז איפה הייעול?!