איך עושים שינוי ??

haifaboy

New member
איך עושים שינוי ??

אני בן 46 מאזור חיפה , עובד קרוב ל 20 שנה בתחום מערכות המידע , ב 10 השנים האחרונות במקום אחד כעובד מיקור חוץ. לצערי לא רוצים לקבל אותי להיות עובד חברה בלי לתת הסבר למה ( הם בהחלט קולטים את הצעירים ) ובתקופה האחרונה אנחנו עוברים שינוי ארגוני שסופו כפי שנראה לי שאני אלך הביתה ( אולי לא בשנה שנתיים הקרובות אבל זה יגיע ) . לאחרונה הצמידו לי ראש צוות חדש שאני אמור ללמד אותו את המערכת שעליה הייתי אחראי ב 10 שנים האחרונות והאמת שכבר די נשבר לי ממה שקורה שם. העולם מה שנקרא שייך לצעירים ולמרות שאלו לא ממש יודעים איך לנהל הם אלו שמקבלים את ההחלטות ומכאן לא צריך לדבר הרבה. המסקנה שאליה הגעתי אחרי שנים בתחום : ניסיון , ידע ומקצוענות לא מובילים לשום מקום . קרבה משפחתית , קשרים ופרוטקציה עושים את ההבדל .

האמת נמאס לי כבר מהמקום הזה והתחלתי לחפש מקום אחר אבל לצערי בתחום ההתמחות שלי אני לא מצליח למצוא עבודה , בטח שלא בחיפה עירי . לצערי בשוק המחשבים לא מעניין אף אחד פוטנציאל אלה רק ניסיון פרקטי בכלי שנדרש ולכן כל פניה שלי למקום עבודה בצירוף רזומה עשיר תמיד נתקל בסירוב בגלל שאני מתמחה במחולל ישומים מסויים ולא חשוב הניסיון והידע הרב שלי בתהליכי עבודה ופיננסים והניסיון הרב בעבודה מול בסיסי נתונים , בגיל 46 אתה פשוט לא קיים , שקוף.

אני חושב על עזיבת המקצוע לחלוטין ומעבר לדרך שונה והייתי שמח לשמוע מהאנשים כאן איך מתחילים ?? הרבה זמן ומחשבה שאני משקיע ברעיון אבל לא מצליח לפרוץ לאיזה כיוון ומרגיש תקוע במקום והאכזבה רק גוברת , לא יודע כמה זמן אוכל להמשיך ככה .

תודה

beky1

New member
שלום נער חיפאי

מבינה אותך היטב.
כמה אופציות:
להשתלם במחולל יישומים מרכזי , לצאת מגבולות הבטחון שלך ולהרחיב השכלה בתחומים משיקים ודומים שבו תוכל לעשות שימוש ברקע המקצועי שלך.
או שינוי גישה תוך עזיבת המקצוע לתחום אחר, חשבת על הוראה ?

למעלה