איך עושים רווח גדול בשורה בלי להשתמש ב- nbsp& ????? אפשר לשים 40 כאלה השאלה היא אם יש משהו אחר .
Y yitzikz New member 7/7/04 #1 איך עושים רווח גדול בשורה בלי להשתמש ב- nbsp& ????? אפשר לשים 40 כאלה השאלה היא אם יש משהו אחר .
ר רוןמ New member 7/7/04 #2 אם הבנתי אותך נכון אפשר להגדיר רווח בין המילים בעזרת CSS... <html> <head> <style> .something{word-spacing:4px;} </style> </head> <body> <p class="something">words have a spacing of 4 pixels</p> </body> </html>GL
אם הבנתי אותך נכון אפשר להגדיר רווח בין המילים בעזרת CSS... <html> <head> <style> .something{word-spacing:4px;} </style> </head> <body> <p class="something">words have a spacing of 4 pixels</p> </body> </html>GL
Y yitzikz New member 7/7/04 #3 לא הבנתי אותי נכון לא רווח בין מילים אלא רווחים מתחילת השורה. אני לא יכול לעשות CENTER כי זה לא בדיוק המקום שאני צריך, אני צריך שהמילה שלי תהיה אחרי 40 BLANK SPACES אבל אני לא רוצה לעשות 40 פעם   שאלתי היא האם יש דרך אחרת מאשר 40 NBSP&
לא הבנתי אותי נכון לא רווח בין מילים אלא רווחים מתחילת השורה. אני לא יכול לעשות CENTER כי זה לא בדיוק המקום שאני צריך, אני צריך שהמילה שלי תהיה אחרי 40 BLANK SPACES אבל אני לא רוצה לעשות 40 פעם   שאלתי היא האם יש דרך אחרת מאשר 40 NBSP&
ר רוןמ New member 7/7/04 #4 רווח קטן אתה יכול לעשות עם... תראה אם זה יראה לך יפה עם הטאגים הבאים (הכיתוב בין שניהם): <blockquote></blockquote>
רווח קטן אתה יכול לעשות עם... תראה אם זה יראה לך יפה עם הטאגים הבאים (הכיתוב בין שניהם): <blockquote></blockquote>
ב בונה חופשי New member 7/7/04 #6 ככה.... תשחק עם הערכים של ה- position: <HTML> <HEAD> <TITLE>נסיונות CSS</TITLE> <STYLE> .text2 {position:relative; top:-16; left:300;} </STYLE> </HEAD> <BODY> <div>טקסט מיושר שמאלה</div> <div class="text2">טקסט נדחף ימינה ללא nbsp</div> </BODY> </HTML>
ככה.... תשחק עם הערכים של ה- position: <HTML> <HEAD> <TITLE>נסיונות CSS</TITLE> <STYLE> .text2 {position:relative; top:-16; left:300;} </STYLE> </HEAD> <BODY> <div>טקסט מיושר שמאלה</div> <div class="text2">טקסט נדחף ימינה ללא nbsp</div> </BODY> </HTML>