איך עושים סיאנס?

איך עושים סיאנס?../images/Emo28.gif

מישהו יכול להגיד לי איך עושים סינאס? מה הדברים שצריך שיהיה? מה הדברים שצריך לעשות? תסבירו לי פרט בפרט. תודה!

Gum Cigarettes

New member
הנרות יהיו התאורה שלכם

בחדר, אז כמה שיותר, אבל שהחדר לא יהיה "מואר מידי". מסביב ללוח שימו 5-4 נרות בחצי סהר.

שאלות...../images/Emo108.gif

1)מזה :"בחצי סהר
2)האים אפשר להיתקשר רק עם קרובים
3)כמה מינימום אנשים צריך
4)האים מותר שיהיהו בחדר אנשים שלא קשורים לסיאנס
5)האים אנחנו צריכים לסים 2 אצבעות על הכוס אם לא אז איפה ואם כן אז אנחנו לא נישרוף לאצמנו ת'ידים בגלל הנרות שעומדות מסביב לבריסטול (שעליו גם מונחת הכוסו)

Gum Cigarettes

New member
אוקיי...

הנרות צריכות לההיות מחוץ לבריסטול, לא עליו, ולסדר אותם בצורת חצי סהר (קשת, חצי עיגול) בחלק העליון (המנגד לכם) של הבריסטול. דרך אגב, עדיף קרש עץ, ואם לא עץ אז לפחות בריסטול קשיח, וגדול (כל אות בערך בקוטר של הכוס). צריך להניח אצבע אחת על הכוס (כשהיא הפוכה) ונמצאת על עמדת הפתיחה (ראי את המאמר).. עדיף שיהיה בנאדם אחד בחדר שלא ישים את האצבע על הכוס והוא ירשום את האותיות השונות (ככה יהיה לכם יותר קל להבין מה הישות אומרת). כל אדם שיהיה בטווח הסיאנס (חדר, ואף בית) יהיה "שייך" לסיאנס, והוא חשוף לפגיעות הקשורות בסיאנס שלכם. עדיף שיהיו בסיאנס יותר משני אנשים (שאחד מהם מניח את ידו - אם זה רק בנאדם אחד אז את כל היד, על הכוס, ואחד רושם את הנראה על הלוח). עד 4-5 אנשים זה סביר. יותר מזה זה כבר "פעילות חברתית" שלדעתי, אין לה מקום בסיאנס.

בקשה קטנה מ-gum cigarettes

לא ענית לי על השאלה : 1)האים אפשר להיתקשר עם רוחות שהם רק קרובי משפחה /לא 2)אתה יכול להביא ציור מדויק של הקרטון (האותיות,מספרים,איפה המספרים צרכים ליהיות וכ"ו)... פלייייייייייייייייייייייז תביא תמונה כי אין לי מושג לאן לתקוע תמספרים...

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo6.gif

את לא תתקשרי עם רוחות של בני משפחה שלך גם אם תנסי. אתם לא מבינים בכלל, סיאנס, זה דבר לא צפוי. תקראו למשהו אחד ומשהו אחר יבוא, במקרה הטוב זו רוח אחרת. במקרה הרע.. נו טוב. מה אני מדברת, אם קראת את המאמר שלי את צריכה לדעת את זה. מבחינה היפותטית, את יכולה לתקשר גם עם קרובי משפחה, וגם עם כל בנאדם אחר שמת. יש אמונה שאי אפשר לתקשר עם אנשים שמתו ביבשת אחרת.. אני אישית לא מאמינה בזה. כי פעם אחרונה שבדקתי הגהנום לא היה מתחת לאדמת ישראל. אני נותנת לך לינק לאתר עם תמונות. אבל אני מאוד מבקשת שלא תלמדי מהאתר הזה כלום (חוץ מהתמונות) כי זה אתר גרוע ללמוד ממנו. סיאנס

Gum Cigarettes

New member
אני למדתי את זה בדרך הקשה.

אבל מצחיק אותי שהיא מוכנה לסכן את החיים, והשפיות, שלה ושל אחרים בשביל ערב אחר של "אקשן". בסיאנס יש שלוש אפשרויות, במקרה הטוב, לא יבוא כלום. במקרה הרע יבוא משהו. במקרה הגרוע, ה"משהו" הזה ישאר איתך.

למעלה