איך עושים מיץ גזר? מאיפה יוצא כל המיץ???? יכול להיות שהגזר ספוג במים?
I ilanli2 New member 11/3/07 #1 איך עושים מיץ גזר? מאיפה יוצא כל המיץ???? יכול להיות שהגזר ספוג במים?
2 2_be New member 11/3/07 #3 עם מסחטה לפירות קשים!../images/Emo13.gif גם בגזר יש נוזלים כמו בפירות וירקות אחרים.
א אחמס1 New member 12/3/07 #4 שאלת תם יש הבדל בין מרק גזר (שנעשה לפי הידוע לי ע"י בישול גזר במים ואז גזיסתו והכנסת העיסה לנוזל) למיץ גזר? פשוט אף פעם לא ראיתי / טעמתי משהו בסגנון.
שאלת תם יש הבדל בין מרק גזר (שנעשה לפי הידוע לי ע"י בישול גזר במים ואז גזיסתו והכנסת העיסה לנוזל) למיץ גזר? פשוט אף פעם לא ראיתי / טעמתי משהו בסגנון.
M moran f New member 12/3/07 #5 אתה יכול לנסות אבל נראה לי שזה כן יהיה שונה, כי במרק יש הרבה מים מבחוץ (ובדרך כלל גם תבלינים וכו'), וגם הטמפרטורה הרבה פעמים מאוד משפיעה על הטעם.
אתה יכול לנסות אבל נראה לי שזה כן יהיה שונה, כי במרק יש הרבה מים מבחוץ (ובדרך כלל גם תבלינים וכו'), וגם הטמפרטורה הרבה פעמים מאוד משפיעה על הטעם.
2 2_be New member 12/3/07 #6 לא בטוחה שאני מבינה נכון הנוזלים במרק גזר כוללים בתוכם בעיקר מים ואת הנוזלים מהגזר. מיץ גזר (אמיתי) כולל רק את הנוזלים שיש בתוך הגזר עצמו. לשם גילוי נאות, מעולם לא הכנתי מרק גזר (אבל מיץ אני תמיד שמחה לשתות )
לא בטוחה שאני מבינה נכון הנוזלים במרק גזר כוללים בתוכם בעיקר מים ואת הנוזלים מהגזר. מיץ גזר (אמיתי) כולל רק את הנוזלים שיש בתוך הגזר עצמו. לשם גילוי נאות, מעולם לא הכנתי מרק גזר (אבל מיץ אני תמיד שמחה לשתות )
כ כותב 485 New member 12/3/07 #7 נצל"ש לגבי מרקים איך יוצרים אבקת מרק? פשוט מכינים מרק ונותנים לכל המים להתאדות?